Wednesday in The House of Molecules

deschidere mare

Atunci cand Molecule-F si-a lansat blogul, adica inca de la foarte inceputurile sale de acum aproape 6 ani, am scris acolo. Primele postari erau ample, despre expozitiile pe care le recomandam, despre designerii romani pe care ii purtam. Apoi agenda mea s-a aglomerat teribil iar scrisul a luat locul vizualului. Este deja un cliseu sa spun ca o imagine face cat 1000 de cuvinte.

Am mers cu “the flow” si am inceput sa ma fotografiez in showroom-ul Molecule-F si in gradina lor cea superba, iar de cand s-a deschis concept store-ul din Promenada, la finele anului trecut, am acum doua spatii de joaca cu piesele designerilor romani pe care ii promovez deja de peste 13 ani.

De la postarile pe Instagram am ajuns acum la un serial care se va desfasura si pe blogul meu, in fiecare miercuri: “Noemi in the House of Molecules”.

blog 2

Iar in meniul de astazi va prezint rochia neagra tricotata a Irinei Marinescu, din colectia toamna-iarna 2015/2016. Am asezonat-o cu Moon Boots, pentru ca in ziua in care am facut pozele erau ditai nametii in Bucuresti si nu imi place sa iau cu mine pantofi de schimb cand plec de acasa.

blog 4

Rochia mai este in magazin si este o piesa care nu se va demoda nciodata. Imi aminteste de o rochie pe care si-o tricotase mama, prin anii ’80 si o purta cu acelasi gen de cizme.

Instagram

final material

#proudlywearingromanindesigners. Always.

 

Fotografii by Valentin Denischi


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here