The ultimate form of Escapism

deschidere mare

Din seria “un blog pe saptamana”, astazi scriu despre un nou “entry”: Escapism.ro, in spatele caruia se afla un alt cuplu frumos, Diana Ioana Marasoiu si Florin Ioanitescu.

Diana Ioana Marasoiu si Florin Ioanitescu

Diana Ioana Marasoiu si Florin Ioanitescu

 

Pe Diana o cunosc de vreo 7,8 ani, de cand era o pustoaica ce m-a cucerit cu zambetul sau si cu talentul la scris. I-am urmarit articolele din FHM, de pe blogul Cristinei Bazavan si apoi pe cele de pe site-ul Andreei Raicu iar acum si-a facut acest blog de travel impreuna cu prietenul sau, Florin Ioanitescu (pe care il “cunosc” doar din social media). Diana a fost si autoarea unei coperte de carte Book Cover Tee (in vara lui 2013) si cu aceasta ocazie afla ca va mai face una, in viitor.

final material

Revenind la Escapism.ro, este un blog de calatorii altfel. Diana & Florin scriu despre experientele lor turistice, despre calatoriile prietenilor, despre locuri mai putin “fotografiate”, totul intr-o maniera relaxata, fara prea mult caviar si champagne, dar cu acea eleganta hipstereasca anii ’60 care imi place. Materialele se citesc usor iar eu le-am parcurs cu youtube-ul pornit. Am ascultat Bruce Springsteen, Depeche Mode, U2, The Killers, Bastille, A Flock of Seagulls, Tori Amos, Borns si London Grammar, Muse si Placebo si am citit deja toate materialele din acest jurnal de calatorie si le astept pe urmatoarele.

Dragii mei escapisti, la cat mai multe calatorii si povesti minunate!

Cum scria J.R.R. Tolkien? “Not all those who wonder are lost”.

 

Surse de inspiratie foto: http://escapism.ro, http://www.fashiondays.ro


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here