READING

Plimbari prin Bucuresti cu Adrian Oianu si Catrine...

Plimbari prin Bucuresti cu Adrian Oianu si Catrinel Chiriac

Ii cunosc pe designerul roman Adrian Oianu si pe PR-ul sau pretios Catrinel Chiriac de vreo sase ani. In toata aceasta perioada am colaborat la revista Tabu (Adrian a tinut aici o rubrica timp de un an) si am mers la aproape toate prezentarile organizate de cei doi in unele dintre cele mai frumoase locuri din orasul in care traiesc de aproape 19 ani.

Am fost la C.E.C., in sala superba in care piesele au fost licitate de vedete iar banii au fost donati lui Special Olympics Romania; apoi am fost intr-o sala de la Teatrul de Opereta Ion Dacian. Anul trecut in decembrie am fost la Muzeul de Geologie iar aseara am petrecut cateva ore foarte placute in gradina Muzeului Taranului Roman.

Oianu si-a prezentat cea mai recenta colectie, inspirata de portul traditional romanesc, dupa un teaser inceput in urma cu vreo trei ani (colectia Ileana Cosanzeana de la Teatrul Ion Dacian), cu “Suflecata pan’ la brau” de anul trecut si continuat in aceasta primavara cu “Tricoul romanesc”. Nu sunt specialist in moda, scriu doar despre ce imi place.

Asa ca voi urca in arca mea cele mai frumoase momente din seara trecuta.

Madalina Bubu, inainte de prezentare

Dan Piersinaru, intr-un outfit cu pantofi realizati din baticuri traditionale romanesti

Fiecare invitat a gasit pe banca romaneasca apa de la Aqa Carpatica si cate un buchet de flori de camp.

Seara la MTR buciumul suna cu bucurie.

colierele inspirate de coroana Reginei Maria

fragment si rochia mea Adrian Oianu (din seria "Tricoul romanesc") si plicul cumparat dintr-un artizanat in vara lui 1989.

piesele preferate din prezentare.

Aici puteti sa admirati toate colectiile Adrian Oianu, inclusiv piese din prezentarea de aseara.

http://www.adrianoianu.com/, http://www.facebook.com/adrianoianu.

Surse foto: http://www.alomoda.ro/, http://fashionandbeauty.ro, fotografii facute de mine total fara pretentii, cu i-phone-ul.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here