READING

Placerile unei saptamani frumoase. Carti, afishe, ...

Placerile unei saptamani frumoase. Carti, afishe, calatorii si baieti.

A fost o saptamana frumoasa de martie; cu soare si plus grade. Chiar daca vantul a intepat usor, nu m-a deranjat sa merg mult pe jos si sa ma bucur de primele frunze verzi si ,,proaspete’’ si sa astept 21 martie, cu echinoctiul de primavara. Ce mi-a placut in saptamana care a trecut ?

afis inscris deja in concursul Tatal fantoma de pe Feeder.ro, care imi place.

Concursul de afise de film de pe Feeder.ro. Un concurs destept, initiat de echipa filmului Tatal fantoma ( regizat de Lucian Georgescu, cu Marcel Iures si Mihaela Sarbu in rolurile principale). Este un concurs adresat art directorilor si tot ce trebuie sa faca este sa creeze un poster inspirat de film. Imaginea aleasa va reprezenta filmul la Festivalul din Montevideo, Uruguay, in luna aprilie. Am vazut ca data limita de inscriere este 16 martie, asa ca le urez succes participantilor. Cei interesati gasesc toate detaliile concursului aici : http://www.feeder.ro/?s=tatal+fantoma. Mult succes!

cartile donate deja pentru biblioteca din Feldioara. La Reader Cafe, la etaj, pana in 17 martie.

Marti, 6 martie a avut loc lansarea cartii Povestile unei inimi, scrisa de o prietena draga, Diana Florina Cosmin de la Forbes Romania. In spatiul foarte homy de la Readers cafe m-am intalnit cu prieteni vechi, am baut un cocktail delicios Martini Royale si am uitat de calorii, delectandu-ma cu prajiturile senzationale cu glazuri à la Alice in Wonderland. Fiecare invitat a fost rugat sa aduca o carte draga si sa o doneze bibliotecii din Feldioara, o asezare incarcata de istorie de langa Brasov. Daca vreti si voi sa donati carti, o puteti face pana in data de 17 martie. Veniti la Readers cafe si asezati cartile in rafturile bibliotecii de la etaj.

outdoor Airfrance, pe Calea Victoriei.

Joi, 8 martie m-am plimbat pe Calea Victoriei si am zambit laaarg cand am vazut acest outdoor al companiei Air France. Bravo!

Razvan Firea in fata vitrinei fresh de martie de la The Place

Iar vineri, 9 martie l-am intampinat pe prietenul si colegul meu drag Razvan Firea de la The Place, tocmai cand venea agale spre magazin.

O retrospectiva incantatoare, as putea spune. Pe curand!

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here