Sampanie pentru Mrs Stone

Sharon Stone fotografiata de Michel Comte

Astazi Sharon Stone implineste 54 de ani.

Stone in 1983, fotografiata de Peter Duke

S-a scris foarte mult despre IQ-ul sau ridicat, despre excentricitatile sale de mama a trei baieti, despre campaniile in care a aparut ( inainte de a deveni o actrita de succes, a fost model al agentiei Ford, pentru Diet Coke, Clairol) iar pe vremea cand era pustoaica, a lucrat intr-un McDonald’s. Mama sa a fost agent de vanzari Avon.

pe coperta Esquire, martie 1995

Daca ati vazut filmul Les Uns et les Autres ( din 1981) al lui Claude Lelouch, Sharon are aici o aparitie foarte scurta.

Mi-a placut Sharon Stone in Casino ( pentru care a primit si un Glob de aur), in Broken Flowers si in Bobby.

Pe vremea cand lucram la revista Tabu si ne brainstormam pentru un nou ,,Film issue’’, am propus in sedinta de redactie sa facem un remake – coperta si pictorial cu doua actrite ale momentului din Romania vs. scene fashion din Diabolique, in care Stone a jucat genial in tandem cu Isabelle Adjani. Nu s-a mai intamplat, dar cine stie, poate ca il va face o alta revista fashion din Romania, la un moment dat.

Imi mai place Stone pentru ca este activist pentru drepturile LGBT iar la finalul anului trecut a initiat o campanie de reintegrare sociala a soldatilor din Iraq.

pe coperta Paris Match, in urma cu 4 ani.

Anul acesta o vom vedea pe Sharon Stone intr-un nou film iar pana atunci ne zambeste din ad-urile Dior.( Sharon este si ambasador Rolex).

la petrecerea Vanity Fair din noaptea Oscarurilor 2004, distractie maxima cu Ellen Barkin si Leonardo DiCaprio

Unul dintre citatele sale celebre: ,,If you act like you know what you’re doing, you can do anything you want-except neurosurgery.’’

http://www.klatsch-tratsch.de, http://www.mymodernmet.com, http://www.sharonstone.net, http://www.retronaut.co,

http://linleeloves.blogspot.com, http://www.sharonstone.net,

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here