One of those shootings

de la stanga la dreapta: Sofia Buga, Catalin Opritescu, eu, Ana Morodan, Emanuel Iuhas, Ovidiu Muresanu, Avi Meilman si Cristina Mazilu

de la stanga la dreapta: Sofia Buga, Catalin Opritescu, eu, Ana Morodan, Emanuel Iuhas, Ovidiu Muresanu, Avi Meilman si Cristina Mazilu

Acum aproape doua saptamani mi-am petrecut dimineata de vineri alaturi de cativa prieteni speciali si bloggeri si de doi copii simpatici, dintre care unul este al meu, in showroom-ul Ethan Allen din Baneasa Shopping City.

Motivul? O sedinta foto inspirata de colectia speciala de sarbatori C&A care a intrat deja in magazine. Asa ca ne-am adunat: Ana Morodan, Cristina Mazilu, Catalin Opritescu, Emanuel Iuhas si Ovidiu Muresanu, Sofia Buga si Avi, fiul meu si am probat piesele preferate ale colectiei, fotografiati de Silvia Postolatiev.

Pentru noi Craciunul a venit mai devreme anul acesta si va invit sa vedeti/probati/cumparati cateva piese perfecte pentru perioada petrecerilor si adunarilor in familie si cu prietenii din luna decembrie.

Rochiile purtate de noi ar trece cu brio testul oricarei “soacre siciliene” de Romania. Iar costumele baietilor, cu batistele din dotare mi s-au parut foarte cool. Cat despre hainele pentru copii, pot sa va spun ca sunt tare haioase, atat de cool, incat Mos Craciun le-ar da instant un bonus la cadoul programat deja. Pijamalele sunt irezistibile, eu trebuie sa mai duc munca de convingere cu Avi sa poarte pajama, momentan e in filmul Tee-urilor de somn.

cu Ana Morodan si cu Ovidiu MuresanuIMG_2330 [1600x1200]

Noemi IMG_2391

Sofia si Avi 2MG_1988

preferata mea cu Ovidiu

 

Iar daca sunteti adeptii unui Craciun mai relaxat, vizitati raionul de pulovere, mi-am cumparat saptamana trecuta aceasta frumusete de pullover gris pe care l-am purtat deja cu o curea very retro. Il gasiti sigur in magazinul C&A din AFI Cotroceni.

puloverul C A

 

#christmasisbettertogether #canda #ca_romania @ca_europe

Si dupa atatea hashtag-uri, sa cante muzica.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AyAOLk9D-ao

 

https://www.youtube.com/watch?v=t_KI-mRyE_0

 

Surse foto: Silvia Postolatiev, arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here