READING

My favorite Campari Moment

My favorite Campari Moment

deschidere mare

Momentul meu preferat Campari este la finalul fiecarui an, cand primesc imaginile calendarului din anul urmator. Este ca un fel de noapte de Craciun, avand in vedere ca predomina rosul inconfundabil Campari.

Tema Campari 2015 este “Mythology Mixology”, o lectie de istorie incarcata de savoare, pasiune dar si umor fin a celor mai iubite 12 cocktailuri clasice.

Personajul principal este de aceasta data actrita franceza Eva Green. Aceasta interpreteaza perfect 12 personaje in 12 decoruri diferite, de-a lungul a 154 de ani de la nasterea acestui darling milanez, imbracata in tinute Valentino, Vivienne Westwood, Versace, Azzedine Alaïa si Louboutin.

Din seria stiati ca?

* Negroni, clasicul cocktail a fost creat de contele Camillo Negroni in 1919, la Florenta. Si eu va mai spun ca Negroni era printre preferatele celebrului actor si regizor Orson Welles.

* Campari Orange Passion Campari este un remake al clasicului Campari Orange. Campari Americano a fost creat in 1933, un omagiu adus lui dupa Primo Carnera, primul italian care a castigat titlul la categoria grea de box in New York. De fapt bautura a fost creata chiar in 1860 si se numea Milano-Torino. Era servita chiar la Café Campari, barul lui Gaspare Campari. Se pare ca si lui Ian Fleming ii placea sa bea Americano, pentru ca James Bond a cerut acest cocktail in prima carte, “Casino Royale”.

Campari & Seltz a fost la un moment dat cea mai populara bautura din Bar Camparino al lui Davide Campari. Barul va implini 100 de ani in 2015, un motiv in plus sa bem cocktailul preferat Campari acolo, la urmatoarea incursiune in Milano.

Julia Fullerton-Batten este cea care a fotografiat-o pe Eva Green.

Cele 9,999 de copii sunt distribuite prietenilor Campari din intreaga lume. Este un adevarat obiect de colectie si totodata un jurnal al unui nou an plin de surprize, de petreceri si de cocktails in compania prietenilor dragi.

In Romania Campari este distribuit de Photos Photiades Distributors, (PPD Romania), partener al renumitului producator de bauturi Diageo.

00 Campari .Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_Cover_LR

01 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_January_Negroni_LR

03 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_March_MiTo_LR

04 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_April_Campari Orange_LR

05 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_May_Americano_LR

07 Campari Calendar 2015_Mythology Mixology_Eva Green_July_Sputnik_LR

Screen shot 2014-11-27 at 7.32.10 PM

Surse de inspiratie foto: Molecule-F via PPD Romania via Gruppo Campari, http://jamesbondreview.filminspector.com

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here