READING

Miercurea Mintilor Creative e miercuri, 4 decembri...

Miercurea Mintilor Creative e miercuri, 4 decembrie.

Story of, deschidere mare

Unul dintre cele mai frumoase proiecte care incurajeaza antreprenoriatul creativ din Romania se intampla din nou.

Miercurea Mintilor Creative, pe scurt #MMC are loc azi, miercuri, 4 decembrie, in online-urile business-urilor creative romanesti, in atelierele acestora sau in cadrul unor pop-up-uri care reunesc mai multe branduri in diverse locatii hip din Bucuresti.

Aceasta initiativa Unicredit Bank Romania cu sprijinul Graffiti PR este deja la cea de a treia editie si din an in an creste lista brandurilor, o buna ocazie pentru mine sa aflu despre business-uri noi lansate.

Eu mi-am facut deja lista de cumparaturi pentru miercuri si va invit si pe voi sa intrati pe site-ul MMC ca sa stiti cum va trasati harta de shopping offline de miercuri sau sa va salvati produsele preferate gasite in online.

Asadar, iata si lista lui Noemi & locurile in care ma puteti intalni pe 4 decembrie.

@gnanastudio are reduceri de 20%, in showroom-ul din Splaiul Unirii 160 si pe site. https://www.facebook.com/gnanastudio/ / Am cunoscut echipa de aici prin Alina Rachieru de la @pineberryshirts, in aceasta primavara si imi place mult linia lor stilistica si ideea de conscious fashion.

Cap Aurora

Draga mea @irina__marinescu, cu @cap.aurora si @babalunastore; @andreiruncanu, cu @storyofmagazine si @s_i_r_o_p se aduna in studioul din fermecatorul Cotroceni, Str. Dr. Mihail Obedenaru 6.

Sirop

Dragul meu @ovidiu_muresanu, cu @thestoriesofo, va avea reduceri de pana la 50% pe site. In pop-up de la @printoteca de miercuri, reducere de 25% la cea mai noua colectie de tricouri si hanorace, “O, minune”, din vanzarea carora copiii nevoiasi din judetul Tulcea vor primi imbracaminte noua si calduroasa (cu sprijinul @ateliermerci.ro).

O.-My-God-Denim

O

@vpmatelier va avea reduceri si in showroom-ul din Strada Temisana 5 (langa Parcul Cazzavillan) si un pop-up la @labyrintheparis, pe Strada Paris 61A.

V PM

The Institute

La @theinstitute.ro in cafeneaua cea primitoare din Stirbei Voda 104-106 (Institute The Café)se aduna unele dintre cele mai cool branduri, intr-un pop-up special MMC din Cartierul Creativ: @naluunderwear / www.naluunderwear.com /// @designforkidz / www.designforkidz.com, din seria “jucarii pentru toate varstele”, pentru ca totemele lor californiene sunt un vis frumos, descoperit la Romanian Design Week anul acesta.///

Nalu

Design for Didz 2

@dispozitivbooks (cu una dintre cele mai bune selectii de reviste artsy si de design din oras) /// Pe restul le voi descoperi miercuri si voi transmite in direct, pe stories. Stiti voi, #cumiiplaceluinoemi.

Dispozitiv Books

@dizainar / www.dizainar.ro, pe site si in offline, in locatia din Strada Putul cu Plopi 17.

Dizainar

@mesteshukar_butiq va asteapta in locul cel mic si chic din Strada Edgar Quinet 7, toata ziua la shopping. Intre orele 18:00-20:00 va avea loc un atelier de bijuterie din argint cu mesterul Radu Ion (Nevers).

Mesteshukar 2

Mesteshukar, pic by Roald Aron

 

@purpleflowers.ro, discount de 10% pentru toate florile si plantele de pe site: www.purpleflowers.ro. Eu ma pregatesc sa command un palmier minion. @dhaninora stie deja.

Purple Flowers

@nnskincareconcept / www.nncosmetics.ro, cu reducere de 30% din pretul afisat pe site. Si va zic doar atat: crema cu eticheta potocalie – cu ulei de calendula si Q10 face minuni iarna, cand e gerul mai aspru.

NN, crema cu calendula

@pinkmossbijoux au reduceri all day pe site:

https://www.pinkmoss-shop.com/product-category/necklaces/

Pink Moss calutii de mare

Carla Szabo, @carla_and_moko pregateste discounturi pe www.carlaszabo.com si credeti-ma ca brosele cu cai sunt superbisime si de luat acasa.

Carla Szabo Golden-Horse-Brooch-768x1024

La Acuarela, (Strada Polona 40), miercuri avem Viscri people in the house, cu produse selectate de Slow Food Viscri și Viscri 32 – White Barn and Blue House. Intre orele 12:00 si 23:00 va fi organizata o degustare (veniti cu un digestiv in poseta, va rog) si un pop up shop cu brânzeturi, zacuscă și dulcețuri curatoriate  de echipa din Șura Alba de la Viscri 32 și Acuarela. Produsele provin din satele Meșendorf, Saschiz, Criț, Cund, Bârsău, Viscri, Rotbav și cuprind o selecție reprezentativă pentru mai multe ferme de familie, fundații și producători mici, imposibil sau greu de găsit în București.

Invitații speciali de la această ediție sunt Adrian și Oana de la Meșendorf 65 care vor dezvălui secretele brânzei maturate din timp de 6 luni, din lapte de Bălțata Românească.

 

Beans One Herastrau Plaza

Prietenii de la @beansanddots ne asteapta in ambele locatii: La Beans & Dots number One, din cladirea Universul (Strada Actor Ion Brezoianu 23-25) vor fi toata ziua viniluri si implicit muzica buna de la Two Side Records. In lcoatia number 2, deschisa luna trecuta in  Strada Zagazului 21-25, la One Herastrau Plaza, va fi all day (de la 8:00 si cu program prelungit special de MMC, pana la 22:00), Cheese & Wine pairing. Ajung aici ca sa vad si eu spatiul, asa ca va astept la un platou lacto-vegetarian.

Beans and Dots

Irina Voinea, @irinavoinea / www.irinavoinea.com sigur pregateste ceva special, stay tuned.

@mihaelaglavan, Mihaela Glavan va avea reduceri de pana la 50% in showroom-ul din Strada Sabinelor 104.

Two Sides Records

Inchei cu @tortdebezea, in Strada. Roma 5, care va asteapta cu torture si prajituri care arata ca in cartea cu povestile Contesei de Segur si cu ceaiuri de la ceainaria prietena Bernschultz.

Tort de Bezea

Ne vedem, dragilor. #cumparalocal #cumparacreativ.

MMC final

 

Surse foto: cele de mai sus, Roald Aron, arhiva personala

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here