Les Vampires in vacanta la 109

cialis on line pricing in canada

Va propun un weekend vampiresc cu colectia primavara-vara 2013 a prietenelor de la 109, Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan. 35 de piese (dintre care am pus ochii deja pe 10 dintre ele), inspirate de fascinatia pentru povestile cu vampiri care ne-au ocupat noptile in ultimii trei ani: “True Blood”, “Twilight” sau “Vampire Diaries”; si filmele cult, “The Hunger”, “The Addiction” si “Interview with the Vampire”, preferatul meu. Eu as adauga in albumul de referinte si “Thriller” al lui Michael Jackson, melodia verii mele din clasa a VII-a.

Les Vampires reflecta intr-un mod simpatic relatia dintre vampiri si muritori, in piese ce poarta nume adorabile:”Helpless Dress”, “Predator Dress”, “Runaway Pants”, “Watch Out Vest” iar pe restul  va las sa le descoperiti singuri pe site-ul http://www.109.ro sau pe pagina de Facebook,

https://www.facebook.com/fanpage109?fref=ts

Poplin de matase si bumbac imprimat digital si original 109, voal de matase, tricot, plasa (so anii ’80), piele si snururi rosii, totul asortat cu elemente vampiresti: usturoi, colti de vampir.

Accesoriile au fost realizate de Cosima Opartan, pantofii au fost customizati de prietenul Robert Ratiu. Modelul este “al casei”: superba Oana Stan iar fotografiile au fost realizate de George Enache, cu make-up Diana Ionescu si hair: Alex Gherase.

Evenimentul de lansare Les Vampires a avut loc “acasa” la mine: la The Place Concept Store (si da, sunt mandra de echipa mea desteapta: Silvia, Pamela, Corina, Simona, Elena, Diana, Adrian si Razvan). Am fumat tigari elegante de la Sobranie, am baut Peroni si Bloody Mary si ne-am delectat cu delicatesele de la prietena Anca Mitu de la Privileg Catering. Iar prietenele de la Dior, Dana Petcu, Cristina Tache si Martha Banu au adus Dior red delights pentru kit-urile vampiresti.

Backstage:

Adrian, the vampire

Adrian, the vampire

Bloody Mary

Bloody Mary

Si acum sa mergem la cumparaturi vampiresti, pentru o vara timeless!

Si puteti sa cititi aici impresiile mele de la eveniment de pe blogul Harper’s BAZAAR Romania, in cadrul unei rubrici pe care am inaugurat-o chiar astazi. http://www.harpersbazaar.ro/going-out/

Sobranie vampiresc

Sobranie vampiresc

 

 

Surse foto: 109, arhiva foarte personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here