READING

Going East of Kitchen

Going East of Kitchen

East of Kitchen, deschidere material

Pentru pasionatii de gatit si pentru cei care iubesc “estetica farfuriilor” exista un nou blog entry: East Of Kitchen.

Ioana Dumitrescu, East of Kitchen

Ioana Dumitrescu, East of Kitchen

 

Autoarea blogului imi este intamplator nu prietena, ci foarte buna prietena, aflata in “lista celor 5 best friends”: Ioana Dumitrescu.

Despre Ioana am mai scris in repetate ocazii: Ne-am cunoscut la Saatchi & Saatchi (2004), unde am lucrat in acelasi department de PR, perioada in care ne-am si imprietenit, fiind si aproape vecine.

Apoi Ioana a fost jumatatea 1o9 (2010-2014, ea si designerul Marina Moldovan), acest fashion brand care a insemnat mult pentru mine si va insemna multi ani de acum inainte (am in sifonier o multime de piese nascute in atelierul celor doua).

Ioana Dumitrescu si Violeta Horhoianu, mama ei, un alt talent culinar

Ioana Dumitrescu si Violeta Horhoianu, mama ei, un alt talent culinar

 

East of Kitchen a fost dospit bine. Ioana gateste senzational si am avut ocazia sa fiu musafir in casa ei si a lui Vlad Dumitrescu de nenumarate ori. In afara dish-urilor savuroase, felul in care au fost prezentate in farfurie de fiecare data concureaza cu orice restaurant gourmet in care am mancat de-a lungul timpului.

East of Kitchen, aranjament superb

East of Kitchen, perfect bread

East of Kitchen, desertul

 

Draga Ioana, sa fie intr-un ceas bun, te urmaresc si ma bucur de minunile tale culinare. Sa-ti creasca blogul precum un pandispan sau un cozonac! (cred ca aceasta este varianta “Break a leg” pentru bucatariJ).

Dragi cititori, aici aveti si link-ul de Facebook,

Si iata-l si pe cel de Instagram si de Pinterest.

A, si imi place mult rubrica “Food in movies”, abia astept un meniu inspirat de “Marie Antoinette” si unul neaparat omagiu “The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover”.

East of Kitchen

Surse de inspiratie foto: East of Kitchen, arhiva personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here