For all my friends!

 

mood Michael Jackson & Diana Ross low res

In aceasta primavara am lansat primul meu proiect de papetarie, pe care l-am numit “Carnet de vise & visuri”. Ideea imi venise acum ceva vreme, dupa ce consumasem zeci de carnetele adunate de prin hoteluri si in care imi notasem visele de peste noapte. (Carnetul de vise si visuri este destinat in continuare notarii viselor, dar poate fi si un carnet-jurnal sau unul de to do’s).

In aceasta vara, pe cand eram in Las Vegas, mi-a venit ideea unui nou carnet, dedicat tuturor prietenilor mei, care sunt o parte importanta a familiei mele si de care imi era un dor nebun. Recunosc ca sunt o norocoasa, ca sunt inconjurata de oameni minunati si ca avem o adevarata colectie de amintiri impreuna.

Pablo Picasso meets Lee Miller carti de joc

“Friendship Affairs” se numeste noua serie de carnete si am ales patru povesti de prietenie celebre:

Pablo Picasso & Lee Miller, James Dean & Elizabeth Taylor, Karl Lagerfeld & Anna Piaggi

si Michael Jackson & Diana Ross.

Karl Lagerfeld meets Anna Piaggi low res

James Dean meets Elizabeth Taylor pene low res

Michael Jackson meets Diana Ross low res

Grafica a fost realizata cu ajutorul lui Cristi Grigorie (un prieten drag, jumatatea de la A Question) si tiparite la Fabrik (Nicoleta Radu), pe hartie reciclata si mucava.

Carnetele se gasesc deja pe Molecule F si in concept store-ul din Promenada, pe Morodan Shop si in show room-ul Anei si in curand si pe Visuell (Sanziana Pop).

Pentru primavara lui 2016 am inceput deja sa lucrez la o noua lista de prietenii celebre. Prima pereche celebra? Thelma & Louise.

Michael Jackson meets Diana Ross detaliu low res

Pentru prieteni si pentru viata!

Noemi

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here