Why I love Colored Ideas

Colored Ideas deschidere mare

In noiembrie trecut descopeream Colored Ideas, un blog de calatorii in spatele caruia se afla o misterioasa calatoare.

EPSON scanner image

La acea vreme ne-am corespondat printr-o amica iar de curand am inceput sa ne scriem regulat, corespondenta noastra fiind adaptata vremurilor moderne: locul scrisorilor l-au luat mesajele de pe Facebook si Instagram, emailurile devenind deja niste “clasice”.

Asa am aflat ca Mrs. Colored Ideas a inceput sa calatoreasca in urma cu 13 ani, dupa ce si-a ales Roma ca prima destinatie de vacanta. I-a placut atat de mult, incat de atunci iese din tara lunar iar de multe ori se intoarce in locurile vazute, pentru ca deja calatorile sale nu mai sunt turistice, ci mai degraba incursiuni punctuale – cu ocazia unor sarbatori locale sau expozitii pe care nu le poate rata, pentru descinderi in locuri de care numai localnicii stiu si aceasta este toata frumusetea metodei sale de a calatori.

Colored 3

In urma cu un an si ceva s-a gandit sa isi faca si un blog-jurnal de vacanta, foarte bine scris si foarte util pentru cititorii sai.

Imi plac mult rubricile si fotografiile si felul in care si l-a ilustrat (desenele sunt realizate de amica Keszeg Agnes de la Cluj).

Colored 4

Asa ca, daca vreti sa mergeti in vacanta, cititi si Colored Ideas. Veti afla de locuri care nu se regasesc in cartile si revistele clasice de calatorii. Este o adevarata bucurie.

Colored 5

Aici sunt paginile de Social Media Colored Ideas. Enjoy!

Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram.

 

#ColoredIdeas #travelingcolors #travelinglife

Surse de inspiratie foto: Colored Ideas


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

  1. Anda

    21 November

    M-am uitat pe site și, așa cum ai povestit, este plin de idei de vacanță de pretutindeni. Chiar dacă vremurile de acum sunt cam tulburi, sper într-o revenire la normal în cel mai scurt timp! Și cafeaua savurată la o terasă din Paris să nu rămână doar o amintire…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here