Cum am cunoscut-o pe Sanziana Pop

Pe Sanziana Pop de la http://visuell.ro/ am cunoscut-o in primavara lui 2008, cand s-a alaturat echipei Tabu, in calitate de coordonator al site-ului revistei. Evident ca ne-am imprietenit la cafea & tigara si aveam un tabiet de care imi e tare dor, cel al iesirii la fumoar in grup compact: Sanziana, Nusha Bordei (care acum e marketing manager la Stella Artois), Ioana Ulmeanu (actualmente la Elle) si Suzi (Roxana Hodea, despre care voi mai scrie, pentru ca acum este o super cantareata cu o mega voce). Fumoarul era de fapt in casa scarii din cea mai sinistra cladire din Bucuresti, Casa Presei Libere. Improvizasem acolo cateva mese si scaune de bar si daca vroia cineva sa faca un film despre viata intelectualilor dintr-un sat, aici trebuia sa vina si sa ne vada cum ne zguduiam de ras, de cele mai multe ori. In aceasta perioada am lucrat strans cu Sanziana, pentru ca ii livram saptamanal stirile mele frivole pentru site si mergeam in redactie de vreo doua ori pe saptamana. Dupa ce ne-am raspandit cu totii pe la alte reviste sau in proiecte individuale am tinut legatura, mai des la telefon si pe Facebook, ceea ce nu ma incanta prea mult, pentru ca intalnirile fata in fata, la cafea si vorbe lungi imi lipsesc cel mai mult in acest moment.

Sanziana este multi talentata. A lucrat in presa, la productia catorva filme romanesti si internationale, la X Factor, a facut vitrine la I.D. Sarrieri dupa ce a absolvit cu brio un curs de specialitate la Paris. Iar acum Sanziana este gazda perfecta de la  http://visuell.ro/, un spatiu virtual aerisit, plin de povesti deco incantatoare, pe care va invit sa il vizitati des. O sa va placa. Daca vreti sa aflati mai multe despre Sanziana Pop si lumea sa minunata, aici gasiti povestea ei, scrisa cu multa modestie. http://visuell.ro/despre-mine. Pe pagina de Facebook Visuell aflati cele mai fresh noutati iar in prezent se desfasoara si un concurs hiper cool. http://www.facebook.com/visuell.ro.

Ii doresc Sanzianei mult succes cu site-ul si multe, multe alte proiecte in viitor.

Sanziana si Robert Ratiu la vernisajul Campari, cu afishe iconice de la Carturesti, noiembrie 2010

Sanziana si Adrian Telespan & soricarul Geta


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here