READING

Cum am cunoscut-o pe Corina Esteller

Cum am cunoscut-o pe Corina Esteller


Corina Esteller este una dintre prietenele mele cele mai bune. Ne-am cunoscut in perioada Saatchi & Saatchi, cand eu abia poposisem in lumea publicitatii iar Corina era deja un nume consacrat, dupa ce trecuse prin McCann Erickson inainte. La Saatchi era Group Account Director. Nu o sa uit ziua in care am fost la interviu la Radu Florescu si apoi am trecut ca sa o salut pe Cristina Oanta (la acea vreme director de client service) ca sa o salut (ne stiam prin prietena noastra Smaranda Vornicu). Corina era la Cristina in birou, superba, o adevarata femme fatale. Apoi a venit si ziua in care am inceput treaba, 3 martie 2003 iar Fozzie (Bogdan Manea, fostul Director de creatie si unul dintre cei mai buni copy writeri pe care i-am cunoscut pana acum) mi-a facut turul de onoare al departamentelor. La client service erau unele dintre cele mai mari frumuseti: Mirela Bucovicean (prietena mea buna despre care am mai scris) si Corina Esteller. In coltul ei, inconjurata de echipa sa si de o parte din tablourile pictate de ea.

Ne intalneam la fumoar sau prin creatie, mai schimbam cate un salut pe scari, dar ne-am imprietenit cu adevarat la cateva luni dupa, intr-un august torid, cand se filma o reclama la Head & Shoulders, undeva prin Buftea, iar modelul trebuia sa isi spuna replica si in ebraica. Iar eu trebuia sa am grija sa pronunte corect si sa isi miste buzele cum trebuie (oricum avea sa vina the voice over original israelian in post productie). Am petrecut atunci o zi intreaga si ne-a prins noaptea prin Buftea, cu Hypno (regizor) si Dragos Valcu ( casa de productie Multi Media). Ne-am distrat de minune, ne-am povestit vietile si gata, de atunci am inceput sa ne vedem si in afara biroului, sa mergem la film (da, aveam jour fixe, joia, cand mergeam la film cu Mirela Bucovicean, Ioana Dumitrescu (la acea vreme Suceava,acum parte din minunatul 109), Oana Hurdubelea (actuala Notice) si cateva prietene de-ale mele din alte gasti.
Corina m-a invatat sa fac o prezentare in power point, eu, cea boema, venita din diplomatie, pentru care vorbele erau mai importante decat tabelele si prezentarile…

Apoi a venit inceputul lui 2006, cand Corina a facut un nou pas, de marketing manager la Publimedia, pe toate publicatiile glossy din trust iar la scurta vreme dupa am plecat si eu la Tabu. Ne sunam ca sa schimbam impresii dupa ce iesea fiecare revista pe piata, Tabu, respectiv The One. Si apoi Corina mea a lasat totul, jobul cel minunat, casa, pisici, masina si tot ce mai avea aici ca sa se plimbe prin lume alaturi de iubitul sau. A locuit in Mexic, unde a fost directorul de marketing al Universitatii din Guadalajara; apoi s-a mutat in Columbia pentru un an iar de la finalul lui 2008 locuieste la Paris, unde colinda acest oras fermecator si cunoaste ca in palma toate buticurile speciale, galeriile de arta si pietele minunate. Este personal shopper (si inca unul foarte bun, pe ea ma bazez de fiecare data cand ajung in Paris); picteaza superb, calatoreste si este la fel de zambitoare si de calda ca in prima zi in care ne-am cunoscut.

Puteti sa ii admirati & cumparati lucrarile de pe blogul sau sau de pe site-ul Galeriei Saatchi din Londra.
http://corinaesteller.wix.com/corinaesteller#!about/c10fk,
http://www.saatchionline.com/corinaesteller

Iar despre experientele sale fashionisto-culturale puteti citi pe blogul Molecule-F, unde este special guest.
http://molecule-f.com/blog/author/corina-esteller/

Pentru ca a fost ziua Corinei Esteller pe 11 decembrie si pentru ca este un om tare special pentru mine ii

urez sa aiba o viata minunata in continuare, multa inspiratie si tot ce e mai bun, pentru ca merita asta din plin.

surse foto: http://molecule-f.com/, arhiva Corinei de pe Facebook (selectia mea de poze)


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here