Cum am cunoscut-o pe Beatrice Weber

 

Daca nu era Beatrice Weber, nu as fi devenit experta in xcel-uri in care sa inserez inclusiv coperti de reviste. Am cunoscut-o pe Beatrice in primavara lui 2006, exact in prima mea saptamana la Tabu. Eu si redactia ,,locuiam’’ in mansarda cea minunata din Regina Elisabeta iar Beatrice avea biroul impreuna cu tot marketingul si distributia, intr-un bloc vechi din Alecu Russo 13-19, exact in apartamentul imens in care locuise fostul atasat cultural al Ambasadei Israel in urma cu cativa ani. M-am si distrat cand am ajuns  si i-am povestit lui Beatrice ca exact acolo unde era biroul ei era o comoda masiva cu vitrine, acum ceva vreme. Beatrice era pe atunci director de marketing pe divizia de reviste a Grupului Catavencu (ce vremuri frumoase!), iar Axu ( Sorin Axinte) era directorul de marketing ,,big boss’’; o echipa fantastica, alaturi de care am facut unele dintre cele mai cool si mai relaxate proiecte. Mergeam in vizita la ei o data pe saptamana, la sedintele de marketing sau cand era revista in predare.

Am pastrat legatura cu Beatrice si dupa ce am plecat amandoua din ,,grup’’.

 

Ne vedem la cafele sau pe la evenimente si mai nou, in sediul cel cool al Fundatiei Friends For Friends ( http://ffff.ro/), de a carei activitate creativa si hip se ocupa impreuna cu o echipa foarte, foarte, foarte tare. Anul trecut am fost la expozitia de ciorne organizata de Beatrice, o idee care mi-a placut la nebunie.

Astazi este si ziua lui Madame Weber, i-as fi facut cadou un colaj cu tabele in xcel, dar cred ca ma opresc la acest text si la o cafea lunga cu frisca si o carte buna, cat de curand.

Fiti pe faza cu tot ce pregatesc prietenii de la FFF impreuna cu Beatrice  in aceasta primavara/vara, pentru ca aici se intampla tot felul de intalniri cool.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here