Conga all the way

deschidere mare

Am vrut sa scriu acest material din decembrie trecut si de fiecare data a aparut altceva in lista mea de articole.

Dar, pentru ca imi place sa “share & care” cu voi tot ce mi se pare interesant si tot ce e nou, astazi voi scrie despre lentile de contact.

Port lentile de contact cu dioptrii (nu de culoare) de la varsta de 18 ani. Pana in luna decembrie 2015 am folosit doar lentile pe care le schimbam o data la doi ani. Da, timp de 25 de ani am mers la acelasi optometrist, un englez simpatic care locuieste in acelasi oras cu parintii mei, Akko, in nordul Israelului si care are un accent adorabil.

Faceam conjunctivite cam de doua ori pe an, imi spalam lentilele cu sapun si le clateam bine cu solutiile recomandate de farmaciste. Din cand in cand nu le spalam bine si imi “ardeam” ochii. O data mi-a luat vreo cateva minute sa imi desprind lentila de pe ochi, si credeti-ma ca suport durerea destul de bine.

Nu vreau sa scriu acum o poveste horror, dar pana in aceasta iarna am crezut ca, din cauza dioptriilor mele destul de mari nu pot sa port lentile de unica folosinta sau cu un termen de valabilitate mai scurt. Oana Lazar, marketing managerul OPTIblu si Violeta Niculut, marketing managerul Conga mi-au spus ca da, se poate si toti optometristii recomanda lentilele cu valabilitate cat mai scurta, tocmai pentru a preveni infectiile.

Acum mai e ceva: am observant ca deja de cativa ani suportam lentilele din ce in ce mai greu. Dupa 4-5 ore trebuia sa le scot.

FullSizeRender

Dupa ce am testat lentilele Acuvue Oasys am realizat ce diferenta majora este intre ele. Cele mai moi sunt cele cu valabilitate de doua saptamani, le-am ales si sunt foarte incantata de ele.

Pretul este foarte bun. O cutie cu sase lentile costa 109 lei. Asta in cazul meu, la dioptriile mele, una de peste 4 cu minus si alta de 3 cu minus, cu astigmatism miopic si tot “compleul”, mostenirea mea genetica maternala.

Pana acum o luna mergeam la OPTIblu Unirii. Acolo mi-am facut si consultul, la Doamna doctor Simona Duta, minunata. Eu locuiesc in Dorobanti, dar atat de mult mi-a placut Mirela, responsabila de magazin, incat am preferat sa merg acolo cu aceeasi placere, etc.

Acum imi comand online, este comod si rapid si merg sa o vizitez pe Mirela cand am drum in zona, mai exact cand merg la H&M pentru golden goodies.

Asa ca, daca am cititori cu lentile de contact, va recomand Conga all the way. Pe principiul bun, comod si rapid.

Sa vedeti bine si sa fiti sanatosi!

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here