READING

The bearable laziness of traveling the mountains

The bearable laziness of traveling the mountains

deschidere mare

Vremea de afara mi-a amintit de cele doua zile petrecute la munte in urma cu o luna. Am primit o invitatie din partea echipei de la 2 Active PR sa merg la Sinaia si “sa incerc” Gondola.
2

Zi-mi “Sinaia!” si acum ma urc in masina sau in tren. Sunt nascuta la Braila, dar am trait la Campina timp de 16 ani. Copilaria mea este acolo, la etajul intai al casei de pe fosta Strada 11 Iunie, numarul 3. Iar Sinaia inseamna toate excursiile mele din liceu si Vila Poem Boem, despre care am mai scris, si Pelesul si alte case cu poveste despre care voi scrie in viitorul apropiat.
Dar astazi o sa va povestesc despre Gondola, care m-a urcat pana la Cota 2000 si cu oprire de o cafea la cabana de la Cota 1400, intr-o dimineata de februarie.
3
Cota 1400, cu Laica
Sunt 42 de gondole, destul de iubite de schiori si snowboarderi. Era plin de copii si de instructori in mijlocul saptamanii. Si ne-am mai intalnit cu doua fete tare simpatice, pe la 45+ y.o., care urcasera pana la Cota 2000, pe un viscol teribil, doar ca sa respire aer curat. Aveau tren la pranz spre Bucuresti si stateau pur si simplu acolo, in statia Gondolei, pentru o cura de aer proaspat si rece.
4
5
Lui Avi i-a placut la nebunie. Eu am admirat peisajul si am facut poze si am realizat inca o data ca cele mai bune mici vacante sunt cele din mijlocul saptamanii.
6
7
Asa ca, daca ajungeti la Sinaia, folositi Gondola. Aici gasiti toate detaliile si noutatile.
Ski placut si profitati de zapada, cat mai este la mari inaltimi.

final material
Surse foto: 2Active PR, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here