Clujul meu

In urma cu aproape trei saptamani am petrecut doua zile incantatoare la Cluj, la invitatia lui Lucian Broscatean, unul dintre cei mai talentati designeri romani (in opinia mea) si totodata unul dintre cei mai speciali oameni pe care ii cunosc. Ocazia vizitei? Cea de a 18-a editie a Galei UAD a absolventilor facultatii de design vestimentar si a masteranzilor, in cadrul careia revista Harper’s BAZAAR a oferit BAZAAR Innovation Award Alexandrei Ivascu pentru lucrarea de master „Four Moments of Love”, cu sprijinul Philips Romania.

Pentru ca totul a fost absolut minunat, voi reda in imagini un jurnal al acestui scurt sejur in compania colegilor mei Lil Bulgac & Andrei Iovu de la Harper’s BAZAAR Romania si a lui Robert Ratiu & Amir Dobos de la Beau Monde.

Bucuresti-Cluj cu trenul, la cuseta. Vineri 29 iunie spre sambata, 30 iunie.

Piata de purici din Cluj, cu comori fantastice.

Lucrarile de licenta ale studentilor de la Facultatea de design care mi-au placut cel mai mult: “Blind Colours” a Mihaelei Lungu, “Timeline” a Gabrielei Dejo, “Aparente” a Irinei Silistraru, cateva piese din “Regenerated Tea Party” a Vanessei Oros, “Perpetual Traveler” a lui Astrid Kala, “Fragile fetus” a lui Anamaria Lorint, colectia de lenjerie “Black Romance” a Andradei Sucuturdean. Dar fiecare lucrare de licenta a avut cateva piese care mi-au placut si toata prezentarea, cu muzica, proiectii, a fost minunata.

Lucrarile masteranzilor au fost iarasi foarte interesante, iar in topul meu sunt: cea a castigatoarei, Alexandra Ivascu, “Four Moments of Love” (premiata si de Henkel Romania), “Etheric Body” a Ralucai Popa (preferata mea), “Privat/Public” a Florinei Farcas, “Lost in dreams” a lui Carmen Chereches si “Shadows” a Sabrinei Rusu. Bravo si bravo doamnei Elena Basso Stanescu, coordonatoarea studentilor, alaturi de Lucian Broscatean!

Etheric Body

Four Moments of Love

o studenta de la Arte venita sa isi sustina prietenii

____________________________________________________________________________________________

Prieteni cu care m-am intalnit la Gala UAD: Alina Botea, Lavinia Toma si Bianca Alexandrescu de la Henkel (nu am reusit sa le prind intr-o poza), Marian Palie, Daniela Kammrath de la 121.ro care a oferit un premiu din partea fashionandbeauty.ro,  Andreea Inankur si Adriana Ancuta de la Alo Moda, Adina Necula de la Etiquette si desigur, Lucian Briscatean alaturi de doamna Basso Stanescu.

Abia astept editia din 2013!


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here