READING

Ce mi-a placut in revistele de august

Ce mi-a placut in revistele de august

Ca de obicei, am aranjat in ordine alfabetica revistele de august si scriu despre ce mi-a placut mai mult si mai mult din tot ce am citit.

In Elle, coperta atat de hot si de tonica, cu Veronica Pascu si pictorialul so "surf'istic" de interior; "Operatiunea dulapul" cu Cristina Batlan de la Musette; Elle-street-ul Cristinei Craciun; Berlin Fashion Week-ul lui Maurice Munteanu; "The Coveteur- secrete din dulap"; materialul Ioanei Ulmeanu -"Cum ne petreceam vacanta", pe care l-am citit cu mare placere, pentru ca sunt acolo si cateva amintiri din copilaria si pre-adolescenta mea si povesti ale unor bune prietene, Lili Misaila de la eroiiromanieichic si Smaranda Vornicu;

In Glamour, "Stilul strazii sub lupa"; pictorialul "O vara incendiara" realizat de Oana Vasilache, fotografii Ionut Staicu si pictorialul "In cursa pentru aur" de inspiratie olimpica, cu fotografiile lui Patrick Demarchelier.

In InStyle, paginile de shopping ale Alinei Dascalescu si ale lui Razvan Sanda, pline de culoare si de chef de mers la piscina.

National Geographic este revista pe care o cumpar lunar si o citesc din scoarta in scoarta. Editia de august m-a surprins cu materialul "Poveste din Cartierul de Est" si pregatirile pentru Olimpiada de la Londra, aflata in plina desfasurare; cu povestea indienilor Sioux; ad-ul realizat de Ruxandra Chiurtu, pentru campania de abonamente mi se pare cel mai "curat" si mai memorabil din tot ce am vazut in ultimii doi ani in reviste.

In The One incep cu editorialul Andreei Esca, "Club 40", care m-a amuzat foarte mult si mi-a adus aminte ca de azi in patru luni voi intra si eu in acest "grup 40". Apoi sunt materialele semnate Vicki Nicola si Dragos Bucurenci; interviul Andei Brindusa cu Nicusor Dan; fotografiile din marea familie a Danei Rogoz; materialul "Punct si de la capat" cu bloggerite fantastice din Romania, Adina Grapa si Ana Maria Morodan si alte ladies minunate; interviul cu Tatiana Niculescu Bran si desigur, cele doua pictoriale fresh: "Jurnal parizian", avand-o ca protagonista pe Silvia Popescu, fotografiata de Andreea Macri si "Art is my obsession", cu acelasi personaj relaxat, fotografiata tot de Andreea, iar styling-ul ambelor pictoriale a fost realizat de Alexandra Caspruf cea mereu zambitoare.

In Villa Design, revista la care colaborez si care apare doar de doua ori pe an (din pacate), mi-a placut editorialul Adelei Parvu, "Nevoia de frumos si de repere"; articolul despre designerii romani prezenti la Milano la cel mai recent targ de mobila; agenda culturala; interviul Adelei Parvu cu Principesa Margareta si toate fotografiile care ilustreaza acest material superb; articolul despre Parcul Carol, extrem de interesant; si deco-ul arhitectului Hamid Nicola Katrib.

In Viva! cea plina de vedete, fotografiile cu noul cuplu fresh din Lala Band & "Pariu cu viata", Sore si Rapha, realizate de Ciprian Strugariu si interviul Luanei Danet; interviul cu Lavinia si Alexandru Tomescu; interviul cu Laura Cosoi cea minunata; pictorialul Anei Andrei, "Hot summer road".

Un august HOT si revin cu un scan al placerilor mele din revistele de septembrie.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here