Ziua bunicilor

Anul trecut  pe vremea asta le propuneam prietenilor mei sa ii sarbatorim pe bunici in data de 14 septembrie, data la care toti copiii se pregatesc sa mearga la scoala.  Prietenii si amicii mei au avut marele noroc sa fie crescuti de bunici, in anii ’70, ’80 bonele erau o raritate. Mama mi-a povestit ca am avut si eu o bona, care dupa vreo luna in care a reusit sa ma scape pe jos de vreo doua ori si sa termine rezerva de visinata a familiei, a fost inlocuita de mamaie, bunica, Opapa si Omama. Da, am fost o norocoasa.

Mi-ar placea ca la anul, de 14 septembrie, toti bunicii sa fie rasfatati (si mai mult decat de obicei), cu sedinte la coafor sau cosmetica, vacante, bilete la teatru, opera si opereta. Tot ce e mai bun pentru buy female viagra online cei care ne-au crescut.

Si va recomand cu caldura “Cartea cu bunici” o culegere de povesti de citit cu o cutie cu servetele langa voi, realizata de talentatul Marius Chivu.

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here