Woody Allen in San Francisco

Profit de faptul ca sunt pe Coasta de Vest, la 9 ore distanta de San Francisco si scriu despre cel mai recent film al lui Woody Allen, “Blue Jasmine” si de un film mult mai vechi, din perioada sa de inceput, mai exact anul 1972 (in care ma nasteam), a carui actiune se petrece tot in acest oras superb: “Play it again, Sam”.

Am vazut “Blue Jasmine” in urma cu doua saptamani, la cinematograf. Si mi-a placut mult. Nu atat de mult ca “Midnight in Paris” (un film usor, dar care nu iti lasa un gust amar) sau ca “Vicki Cristina Barcelona”.

Daca nu ati vazut inca “Blue Jasmine”, in care toti actorii sunt minunati iar Cate Blanchett este absolut fantastica, va recomand sa o faceti. Este si un ghid excelent pentru sotiile evazionistilor , care vor invata cu aceasta ocazie in ce sa investeasca in perioada lor de glorie financiara: geamantane Vuitton (dara fara monograma personalizata, sunt mai greu de vandut), posete Hermes, piese Chanel (multe), diamante si alte bunuri mobile valoroase.

Mergeti la “Blue Jasmine” in timpul saptamanii. Lasati weekendul pentru planuri de vacanta in San Francisco, un buy viagra from canada oras minunat din care ma bucur ca a aratat mai mult Mr. Allen de aceasta data.

Surse de inspiratie foto: http://www.moviecritic.com.au, http://www.barnesandnoble.com, http://www.impawards.com, http://ars.pl

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here