What is real Glam?

deschidere mare

Am fost intrebata de catre echipa Tezyo ce inseamna Real Glam pentru mine.

In primul rand, “glam” este un substantiv intrat deja in mainstream iar conotatiile elegante si sofisticate de la origine au fost “democratizate”. Real Glam inseamna in primul rand atitudine. Real Glam inseamna si sa porti pantofi cu toc cu un costum barbatesc sau cu o rochie superba, cu spatele gol; dar si ciocate cu o rochie boho sau pantofi “perforate”, cu toc de 5 cm. asezonati cu o pereche de jeans XXL si o camasa barbateasca.

deschidere 2

Momentul meu real glam inseamna de fapt mai multe momente. Am mai spus asta si repet: pentru mine e foarte important cu ce sunt incaltata. Daca nu port pantofi comozi, nu ma pot exprima. Momentul meu cel mai real glam este atunci cand port flip flops, vara. As vrea sa fie vara 10 luni pe an.

deschidere 3

Daca ar putea sa vorbeasca, pantofii mei s-ar vaita, pentru ca am numai pantofi comozi, pe care ii aleg cu mare grija, de fiecare data si ii port pana la finalul vietii lor lungiJ.

Imi place campania de primavara/vara, Real Glam by TEZYO, cu ideea de a surprinde momente reale din viata consumatorilor.

TEZYO incurajeaza libertatea de exprimare si este alaturi de cei care stiu ca arata bine atunci cand se simt bine, departe de trenduri (care sunt trecatoare). Stilul personal este cel mai important. Suntem cu totii atat de diferiti. Pustiul meu imi spunea mai devreme, cand ii povesteam ca scriu un material despre aceasta campanie: “Da, daca am arata cu totii la fel si ne-am imbraca la fel, am arata ca niste pinguini, ceea nu e neaparat rau, pentru ca pinguinii sunt frumusei. Dar noi am arata ciudat”.

deschidere 5

Real Glam inseamna real style si feel good, dragelor si dragilor.

3

4

Matching Tezyo shoes cu pantalonii Ana Alexe si puloverul Eva Cerbu by Argo x Jules

Matching Tezyo shoes cu pantalonii Ana Alexe si puloverul Eva Cerbu by Argo x Jules

Final 1

final material 2

final material

#TEZYOshoes #TEZYORealGlam #TEZYO #cumiiplaceluinoemi

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here