READING

Un concurs care imi place mult, powered by Atelier...

Un concurs care imi place mult, powered by Atelier Perwoll

Zilnic citesc despre zeci de concursuri, dar acesta este unul mai special, pentru ca este organizat de o echipa draga mie (Lavinia Toma, tu esti in capul listei).

Este vorba despre o noua editie a concursului national de schite de design vestimentar pentru tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani (se pot inscrie atat studentii, cat si tinerii amatori).

Marele premiu consta in suma de 1.500 de euro pentru crearea efectiva a unei colectii de cheap viagra online‎ 5-7 tinute din schite, care va beneficia de expunere gratuita spre vanzare in perioada februarie – iulie 2014, in showroom-ul si platforma online Molecule F si ulterior in magazinul Band of Creators din Bucuresti.

Juriul acestui concurs frumos este alcatuit din oameni tare dragi mie: Adelina Ivan (designer), Marian Palie (stilist de moda), Mirela Bucovicean (fondator Molecule F) și un reprezentant Perwoll.

Toti cei interesati sa participle sunt invitati sa inscrie electronic 10-15 schite cu o colectie proprie prêt-à-porter, pe tema „tendinte alb-negru”, pana pe 17 noiembrie 2013, la adresa de e-mail concurs@atelierperwoll.ro.

Datorita succesului editiei anterioare, concursul va avea in acest an doi castigatori: unul ales de juriu (pentru Marele Premiu) si unul ales de public, prin vot online (pentru Premiul de Popularitate).

Regulamentul este disponibil aici.

Le urez succes tuturor concurentilor si cei mai buni sa castige!


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here