Un brunch memorabil

Sambata trecuta am participat la un brunch organizat de echipa Irinei Marinescu la A1. Motivul? Vizionarea pieselor din colectia Primavara-Vara 2014.

A fost unul dintre acele evenimente care fac diferenta. Lume putina, stat comod, la masa, mult alb si multa verdeata (de aranjament s-a ocupat draga mea Sanziana Pop de la Visuell.ro). Good talk, muzica buna. Cat despre mancarea preparata de Bogman, un vis cu arome de Middle-East. Daca nu ati fost inca la A1 (Amzei1, fostul Mignon), va recomand cu drag acest loc.

Colectia o puteti viziona in showroom-ul Irinei Marinescu din Piata Sfantul Stefan nr. 6. O sa va placa mult, e numai buna de luat in vacanta. Aici este si site-ul Irinei:

http://irinamarinescu.com

Aici sunt cateva imagini cu oameni dragi mie. Cei care nu va recunoasteti in imagini – pozele cu voi nu mi-au iesit si nu as vrea sa aruncati cu rosii in mine, mai bine le puneti in salata.

Ana Bucur

Ana Bucur

Diana Marasoiu

Diana Marasoiu

Ana Morodan

Ana Morodan

aranjament superb by Sanziana Pop, Visuell

aranjament superb by Sanziana Pop, Visuell

Lil Bulgac si Andrei Iovu, Harper's BAZAAR Romania

Lil Bulgac si Andrei Iovu, Harper's BAZAAR Romania

Irina Marinescu printre invitati

Irina Marinescu printre invitati


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here