The Travel Diary

deschidere mare

Anul acesta a fost un an al calatoriilor imaginare pentru mine. A fost primul an in care nu am iesit din tara. Nu vreau sa par snoaba sau foarte suferinda din acest motiv, dar pentru mine calatoriile sunt foarte importante. Imi incarca bateriile, de la savurarea unei cafele in aeroport si pana la ultima expozitie vizitata in orasul de destinatie sau pur si simplu o revista citita pe o banca, intr-un parc de cartier.

Anul acesta am “calatorit” altfel: Am fost la Gala UAD, la Cluj, in cel mai fain weekend de inceput de vara. Apoi am fost la Pianu, intr-un resort de golf romanesc de langa Alba Iulia si apoi am descoperit un blog de calatorii in spatele caruia se afla o femeie ce nu si-a dezvaluit inca identitatea si pe care eu am numit-o “Calatoarea”, precum personajul Holly Golightly din “Breakfast at Tiffany’s”, interpretata memorabil de Audrey Hepburn in filmul regizat de Blake Edwards dupa romanul omonim al lui Truman Capote.

O urmaresc pe aceasta calatoare din Romania in toate incursiunile sale culturale si culinare prin toata lumea si luna aceasta i-am lansat cateva provocari pe contul de Instagram, in marea lor majoritate legate de locuri in care nu am ajuns inca, dar sunt pe lista mea de calatorii in viitor.

1

Va invit sa o urmariti pe Calatoare pe blogul sau Colored Ideas,

Pe pagina de Facebook si pe cea de Instagram.

Incepeti cu destinatiile in care acum este cald, macar pana cand ne va vizita si pe noi soarele.

2

“The eye has to travel”, a spus legendara Diana Vreeland. “Ideas are born to travel”, am spus eu. Calatoarea de pe Colored Ideas este un ghid perfect pentru destinatii pline de culoare si, precum in “10001 de Nopti” ne dezvaluie de fiecare data o poveste noua.

Calatorie placuta!

3

Surse de inspiratie foto: Colored Ideas

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here