READING

Traiesc briliant si recunosc ca imi place la nebun...

Traiesc briliant si recunosc ca imi place la nebunie

In caz ca nu ati auzit de cea mai recenta campanie “Live Brilliant” a lui Hyundai, o sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba: Este prima campanie globala a companiei producatoare de masini din Coreea de Sud, infiintata in anul de gratie 1967.

Live Brilliant exprima tot ce imi palce mie, ca valori: SELF – adica micile noastre placeri; LOVE, adica tot ce iubim mai mult si mai mult; FAMILY – cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi si FRIENDSHIP, pentru ca prietenii sunt a doua noastra familie, nu-i asa? Toate aceste valori adunate impreuna sunt chintesenta unei vieti frumoase, Past, Present si Future, cu amintiri, cu ganduri, cu idei si planuri, pe scurt, viata fiecaruia dintre noi, micile noastre jurnale asternute sau nu pe hartie, istoriile noastre.

Revenind la Hyundai, va spun sincer ca sunt o soferita de duminica. Conduc masina din dotare pana la piata sau supermarket, imi transport copilul la gradinita aflata la doua strazi distanta sau cateii pana in parcul de la o strada si jumatate departare. A, si imi mai vizitez prietenii aflati pe o arie de cel mult 2 km. Dar ador sa ascult muzica in timp ce sofez si imi palce sa conduc mai mult seara sau dimineata devreme, atunci cand orasul este pe jumatate adormit.

In urma cu cateva saptamani mi-am petrecut ziua in compania unor prietene dragi: Ana Morodan, Mirela Bucovicean si Corina Bud.

Iar astazi voi posta cateva imagini de la micul nostru dejun de la La Farine din Dorobanti, unde am avut primul  moment Live Brilliant. Daca vreti sa stiti neaparat despre ce am vorbit, ei bine, tocmai despre SELF issues, si anume ce produse de ingrijire mai folosim.

Apoi ne-am urcat in masinile de la Hyundai Romania si data viitoare o sa va povestesc ce s-a mai intamplat in ziua respectiva. Eu mi-am ales modelul

Hyundai i30, care mi se potriveste perfect si va spun sincer ca m-am asortat si cu nuanta albastru-petrol.

Aici este si site-ul Hyundai Romania, http://www.hyundai-motor.ro

Pe curand!

 

Live Brilliant, ca e tare bine.

 

Surse de inspiratie foto: Vali Barbulescu


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here