The Bow is Strong…

deschidere mare

…and tastes so sourish-sweet /I like it cold/ I’m glad we met.

deschidere 2

deschidere 3

Sper sa nu se supere prea tare minunatii de la The Rolling Stones ca le-am schimbat putin versurile melodiei “Love is strong”, dar pe aceste acorduri am ajuns in mijlocul pustietatii, la El Dorado, la doar o ora distanta de Las Vegas.

Am plecat acolo ca sa caut aur, secolul 19 style, si ghiciti ce am gasit intr-una dintre mine? O sticla de Strongbow.

Ei bine, nu acesta a fost motivul pentru care am ajuns la El Dorado. Si nici nu am gasit vreo sticla de Strongbow in minele care pot fi vizitate in tururi ghidate. Pur si simplu am vrut sa facem un picnic. Am incarcat lada frigorifica cu sandwich-uri & cookies, cu apa pentru catei, suc natural de mere pentru Avi si pentru Mircea si o sticla de Strongbow pentru mine. Am ajuns in acest Ghost Town infiintat in 1861, in care locuiesc doar 8 persoane si l-am gasit pe Danny, ghid de ocazie pentru turistii pasionati de orase fantoma ale Vestului salbatic si barman pentru vecini. Sticla de Strongbow nu fusese deschisa corect (nu aveam la noi desfacator si inca nu aflasem de existenta lui Danny), dar asta nu l-a impiedicat pe acesta sa bea cu pofta si sa ma roage sa ii mai aduc cateva sticle, la urmatoarea vizita.

 Danny,  the keeper

Danny, the keeper

 

Daca ajungeti El Dorado sa il cautati pe Danny. O sa va arate albumul cu toate starurile care au filmat videoclipuri aici, de la Beyonce si pana la The Killers. Si daca o sa va placa foarte mult, Danny o sa isi imparta proviziile de Strongbow cu voi in timp ce veti admira apusul soarelui peste muntii din desert.

cu Danny si Strongbow

cu Danny si Strongbow

 

 El Dorado historical building

El Dorado historical building

 

Si daca v-am facut pofta, stiti deja ca acest cidru splendid se gaseste acum si in Romania, cu o concentratie de alcool de doar 4,5 %. Se serveste cu multa gheata, de preferat, in pahare rotunde. Aveti de unde sa alegeti: varianta mere pure (Gold Apple), mar cu soc (Elderflower) si mar cu fructe de padure (Red Berries).

Pe curand, ma duc sa mai gasesc niste locuri perfecte de savurat Strongbow, in frumoasa Nevada.

3, El Dorado

4, ce se vede prin geam

5, piese de muzeu in interiorul barului

6

7, panoul de onoare El Dorado

9

10

11. in the sunset

 gradina de cactusi

gradina de cactusi

 

Clint si Shlomo in vizita la El Dorado

Clint si Shlomo in vizita la El Dorado

 

final 1

final mare

final mare de tot

 

#urbanbynature #goldenhours #cidru #mere #Strongbow

 

 

Surse de inspiratie foto: arhiva personala.


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here