Syoss Romanian talent

Am lasat pentru septembrie, cand lumea calatoare se intoarce din vacante, o stire pe placul meu. Este vorba despre un proiect Henkel România pentru brandul cel tanar Syoss (lansat in anul 2009 pe marea piata internationala). Proiectul a fost lansat in luna iunie si a fost adresat studentilor de la UAD Cluj, sectia Moda si Design vestimentar, pastorita de Doamna Basso Stanescu si dragul Lucian Broscatean.

A fost o jurizare grea (am avut si eu onoarea sa fac parte din juriu, alaturi de profesionisti, precum Marian Palie cel drag si Oana Stan de la Zipcodefashion). Iar echipa care s-a ocupat de promovarea concursului a fost formata din Bianca Alexandrescu si Lavinia Toma de la Henkel Romania, doua prietene dragi.   Castigatoarea a viagra pill fost Ioana Laura Davidoaia, urmata in top de Alexandra Avram, Alexandra Marin, Andreea Chis si Catalin Valean.

Ioana Davidoaia

Ioana Davidsonami

Alexandra Avram

Alexandra Avram

Alexandra Marin

Alexandra Marin

Vizualurile talentatilor au fost imprimate pe tricouri. Eu am modelul Catalin Valean si abia astept sa il port cu pantalonii Ana Alexe si sacoul din colectia Sport Roz 109. Un outfit complet Romanian Designers.

Cat despre Syoss, va recomand cu caldura toata gama. O folosesc cu mare placere.

Surse de inspiratie foto: http://www.syoss.ro/syoss/ro/ro/home.html, http://www.productionparadise.com,

Henkel Romania, arhiva personala

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here