The remains of the party

Si a fost #molecule4, ziua in care site-ul meu romanesc preferat de shopping a implinit 4 ani.

A fost o petrecere cu peste 1000 de oameni, la Fratelli Social Club, cu o intrare foarte “Molecule-F like”, cu bulele simpatice care se rostogoleau in aer, cu transmisii live feed si proiectii pe fatada Cocor Store.

A fost o seara in care Vicki Nicola a pregatit un film cadou care a facut senzatie si intreaga echipa The One a fost acolo. O seara in care colegii mei de la Harper’s BAZAAR au pregatit un colt foto elegant iar Oltin Dogaru a fost artistul si Adina Vlad cea minunata, make up artistul.

 

http://vickipedia.ro/videos/

 

O seara in care am baut bautura oficiala a petrecerii, Campari si m-am mentinut fresh cu Jacobs si m-am delectat cu energia Intel. Apropo sponsori, ati fost foarte discreti si momentul cu masina de spalat Samsung Crystal Blue a fost simpatic. Tribal Worldwide Romania, sunteti talentati. Iar Eva Design Romanesc este o extensie excelenta a lui Molecule-F, sper sa te transformi intr-un spatiu permanent.

A fost o seara in care m-am intalnit cu oameni dragi si imi pare rau ca nu am reusit sa ii fotografiez pe toti cu i-phone-ul meu insetat de postari pe Instagram.

Si cand ma uit la poze, da, Alberto Grosescu de la Molecule-F este un talentat.

Molecule-F a dovedit ca stie sa isi selecteze designerii. Dragi designeri romani, sa nu va schimbati niciodata, oricat de faimosi veti deveni. Va dau cateva exemple bune: Irina Marinescu, Alina Botea, Lena Criveanu, Adelina Ivan, Marina Moldovan, Madalina Dorobantu, Mirela Fraser, Veronica Zaharia, Lucian Broscatean, Matei Schwartz, Razvan Firea, Stephan Pelger. Sper sa nu fi uitat pe cineva din “lista mea alba” de designeri pe care ii cunosc de ceva ani si care au ramas la fel de cool, de frumosi si de buni. Si mai e Catalin Botezatu, care nu e pe Molecule-F, dar despre el voi scrie in curand, este unul dintre cei mai inimosi oameni pe care i-am cunoscut.

Bafta cu colectiile, dragilor, “I am wearing you”. La multi ani, Molecule-F team si abia astept petrecerea “hamsa” de la anul!

Foto: arhiva personala

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here