PR Fairy tales

profesori

A fost odata ca niciodata… Vara lui 2013, cand m-au contactat Adelina Bortan si Raluca Cristea si mi-au povestit ca au de gand sa organizeze niste cursuri de PR. PR-ul si prietena Adriana Chiper ma recomandase pe mine pentru capitolul Fashion PR. Asa au intrat in scena Antz Communication ladies, care i-au dat un nume povestii – Naked PR – Mirela Bucovicean (Business PR), Ileana Cecanu (Film PR), Ana Bucur (coechipiera mea) si alti profesori „cu PR”.

Si a fost primul sezon, in toamna lui 2013. Apoi a venit sezonul

numarul 2, in primavara lui 2014, cand povestii Naked PR i s-au adaugat personaje noi si guest stars, precum Angelica Dumitrescu (Buying PR) si Omar Albitar (Luxury PR). Iar in toamna lui 2014 s-a mai deschis un capitol, Fashion PR Advanced, ci Vicki Nicola in tandem cu mine.

Fiecare serie a avut o tema aparte si invitati cu substanta.

Si fiecare serie a avut studenti cu povesti frumoase, multi dintre acestia owneri de branduri pe care le-am vazut lansate si le-am urmarit The PR on practice effect.

 

Nu stiu cum a trecut timpul, dar iata-ma in primavara 2015, cu cea de a patra serie Naked PR, avand ca tematica povestile. Nici ca se putea mai bine, intr-o perioada in care „Cinderella” ruleaza pe ecrane iar „Frozen 2” si „Hotel Transylvania 2” sunt si ele pe drum.

Daca in primavara am fost super eroi, acum am devenit personaje de basm si va invit sa scrieti un nou capitol alaturi de noi, inepand din 30 martie, timp de 7 saptamani.

Din curprinsul Naked PR 4 :

Fashion PR intermediate & advanced, PR 3.0, Debate& public speaking si PR pentru marci personale.

 

Vom fi : Ana Bucur, Vicki Nicola si cu mine(Fashion PR), Victor Kapra (PR 3.0), Dan Cristea (Debate&public speaking), Adelina Bortan si Raluca Cristea (PR pentru marci personale).

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile pe site-ul NAKED PR 

Va invit sa urmariti si pagina de Facebook si pe cea de Instagram:NAKED_PR_

Ne vedem la curs, promit sa nu va inghet, ci sa ma topesc de dragul vostru.

 

Despre NAKED PR

NAKED PR este un proiect educational dedicat tuturor celor in cautare de upgrade si newins, fie ca sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR. In cele trei editii desfasurate pană acum, au absolvit 332 de cursanti.

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here