READING

Povestea mea cu Tom Sawyer

Povestea mea cu Tom Sawyer

 

Am facut cunostinta cu literatura americana prin clasa a II-a, cand am citit “Aventurile lui Tom Sawyer”, cartea scrisa de Mark Twain in anul 1876. Practic asa am avut si primele notiuni de prietenie adevarata, de “frati de sange” si in acel an m-am jucat cu vecinii de pe strada, intrand in pielea personajelor. Eram matusa Polly, daca va vine sa credeti! Imi amintesc si acum cum povesteam cu Opapa din carte iar el imi desena scene din carte.

Anul acesta, prin luna august, amicul Catalin Anchidin mi-a telefonat intr-o dimineata torida si m-a invitat la sedinta foto din studioul lui Dan Piersinaru. Am fost din nou matusa Polly, la 33 de ani distanta de aventurile copilariei mele. Pot sa va spun ca m-am distrat de minune, in tandem cu prietenele de la Eroiiromanieichic (am fost in acelasi “lot” fotografic).

Teaserul lui Catalin Anchidin, in cadrul caruia a adunat o multime de personaje din Romania si le-a transformat in Matusa Polly & Tom Sawyer a fost foarte simpatic si reusit. Iar acum Generatia Tom Sawyer se delecteaza cu mult asteptatul film, productia germana in regia lui Hermine Huntgeburth, cu Heike Makatsch, Leon Seidel si Louis Hofmann in rolurile principale. “Tom Sawyer” este un film pentru toate varstele, care trezeste amintiri frumoase, un film “de weekend” care poate fi vazut in orice zi a saptamanii pentru ca iti da o stare incredibil de buna. Va veti intalni cu Tom Sawyer si Huckleberry Finn, cu Joe Indianul si cu Matusa Polly, desigur.

Pe pagina de Facebook a filmului gasiti toate detaliile legate de orele de vizionare in cinematografe.

http://www.facebook.com/GeneratiaTomSawyer?fref=ts

 

Iar aici este si trailerul:

http://www.youtube.com/watch?v=nMTXc4FBdvQ

 

surse foto: Catalin Anchidin


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here