Placerile mele din ultima vreme

Au fost multe. Si culese din tot ce am urmarit pe site-uri, bloguri, din corespondenta mea cu prietenii dragi sau diverse intamplari de sezon.

Colajele din materialul Mirunei Micsan (andreearaicu.ro) dupa editia V for Vintage “Vacanta la Roma” (cu simpatica Ana Morodan ca special guest si Laura Calin, initiatoarea acestei povesti frumoase).

cele 24 de ore ale mele pentru “This is a page”, si cu aceasta ocazie am cunoscut-o pe Ema Banita, jumatatea acestui proiect fotografic minunat;

“Alfabetul bunicilor” in viziunea lui Tim Walker, stire descoperita pe blogul cel destept tinut de colegii  mei de la Harper’s BAZAAR;

http://www.harpersbazaar.ro/alfabetul-bunicilor-de-tim-walker/

colectia Patzaikin 2014, lansata la Eva Design Romanesc chiar pe 6 decembrie si noile vitrine din aceeasi locatie cu vibe-uri atat de bune.

Sticla de Evian creata de Elie Saab.

camasa din colectia “Rodeo” pentru ACNE descoperita prea tarziu si pe care o caut acum pe toate site-urile, in speranta ca o voi gasi.

colaborarea Lana Balana si Photoliu. Bravo, bravo, imi place mult scaunul cu motive traditionale.

Pe curand, cu alte placeri de iarna!

 

 

Surse de inspiratie foto: http://www.harpersbazaar.ro, Molecule-F, andreearaicu.ro, arhiva personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here