READING

O intalnire nepretuita in lumea copiilor

O intalnire nepretuita in lumea copiilor

Atunci cand am ales sa merg la cumparaturi la Pink & Blue din Promenada, am stiut ca intalnirea mea va fi cu Lioara Bradu si cei doi copii minunati ai sai, Anastasia si Matei. Cum aveam deja o carte pentru Matei, de la Pink & Blue am cumparat o rochie de vara, din batist si o bratara Cruciani pentru Anastasia.

M-am intalnit cu Lioara chiar inainte de Paste iar copiii nostri s-au distrat de minune la locul de joaca Lego de la Clubul Pescariu, in timp ce noi doua am depanat amintiri. Ne cunoastem din anul 2003, cand Lioara venea, in calitate de beauty editor, la toate evenimentele de interes organizate de mine. In caz ca e cineva care nu ii cunoaste blogul, desi ma indoiesc, vi-l recomand cu caldura, este unul dintre preferatele mele: http://www.lioarabradu.ro

Lioara este unul dintre cei mai calzi oameni pe care ii cunosc si totodata unul dintre cei mai buni beauty editori din Romania, de cate ori caut o crema noua sau o noua metoda non invaziva de slabit, pe Lioara o sun, sau pe Lili Olescu sau pe Dana Sota.

Cat despre ideile de cadouri de la Pink & Blue, pot sa va spun ca imi place acest magazin pentru ca promoveaza designerii romani. Gasiti aici, pe langa branduri sonore internationale, piese foarte frumoase 100% made in Romania. Posesoarele unui MasterCard Premium – Gold, Platinum, World sau World Elite beneficiaza la Pink & Blue de 10% reducere. Aici este si site-ul magazinului: http://pinkblue.ro

Pe curand, cu alte povesti despre intalnirile mele nepretuite cu oameni nepretuiti si minunati.

Surse de inspiratie foto: arhiva foarte personala


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here