New kid in my neighborhood

deschidere mare

Cel mai mult imi place cand se deschid locuri noi in cartierul meu. Nu spun asta din lenea de a nu merge mult pe jos, din contra, ci din dorinta de a pastra Dorobantiul asa cum l-am cunoscut eu cand m-am mutat aici, in 2001: un cartier care inca nu fusese invadat de prost gust, de claxoane inutile si de cafenele cu muzica indoielnica.

Acum, cu parfumeriile (Beautik si Madison), cu Frudisiac si Pain Plaisir, cu chioscurile de presa care inca au rezistat eroic, mai astept sa se imputineze farmaciile (no offense, dar sunt prea multe, pe o raza de mai putin de 100 de m.) si totul va deveni mai suportabil.

Diseno Porcelanosa Entrance

Dar de fapt vreau sa scriu azi despre vecinii mei cei noi, un showroom imens DISEŇO Porcelanosa, deschis in Calea Dorobanți 135-145, tradus prin 1200 de mp, practic cel mai mare showroom monobrand din Europa.

Cati oameni pot incapea intr-o cada? Mirela, Ovidiu, Catalina Mazerschi si cu mine.

Cati oameni pot incapea intr-o cada? Mirela, Ovidiu, Cati oameni pot incapea intr-o cada? Mirela, Ovidiu, Catalina Mazerschi si cu mine.

Diseno inseamna o afacere creata si administrata de femei (imi place ideea): Catalina Mazerschi, Oana Floria (sales manager) si Raluca Dofin (de la DOF Interiors, cu care am si colaborat, acum ceva vreme).

Porcelanosa Grupo a fost infiintat in anul 1973 (aveam un an atunci) si are 8 fabrici în Spania si o retea de peste 970 de magazine in toata lumea, fiind furnizor al Casei Regale Britanice, printre altele. Au colectii semnate Zaha Hadid, Foster+Partners, Simone Micheli, Luis Vidal.

Cred ca oricine isi doreste sa isi amenajeze apartamentul poate sa isi gaseasca ceva potrivit aici. Si o placa sau doua din ceramica sau materiale sustenabile pot influenta cum arata un spatiu, mai ales cel in care locuiesti si in care se spune ca iti petreci cele mai placute ore din ziJ. Intrati cu incredere in showroom, chiar si pentru inspiratie, este amenajat foarte frumos.

Diseno Porcelanosa Floor 0 Zaha Hadid

by Ovidiu Muresanu, in dusul SF Zaha Hadid

by Ovidiu Muresanu, in dusul SF Zaha Hadid

cu Cerina Ratiu, selfie in oglinda

cu Cerina Ratiu, selfie in oglinda

 

1

2

3

4

Porcelanosa 2

final material

Surse foto: Molecule-F / Diseno, arhiva personala, Ovidiu Muresanu


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here