READING

Mandrie si beton, un album minunat

Mandrie si beton, un album minunat

celebrex brand

Am mai scris despre acest proiect pastorit de Ioana Hodoiu de la HHC Romania, fosta mea colega de la revista Tabu, pe blogul Cristinei Bazavan, va scrie si Cristina in curand, un text solo, pentru ca ne place, pentru ca este un album inedit, pentru care s-au strans deja 60% din banii necesari pentru tiparirea albumului Mandrie si Beton. Campania se incheie pe 8 iunie si pana atunci ar trebui stransi toti banii pentru publicarea acestui album fresca sociala a schimbarilor din ultimii ani din satele traditionale din Romania.

Albumul foto semnat Petrut Calinescu costa 150 de lei si va fi sustinut in proportie de 100% de catre cititori. Mai multe detalii gasiti  aici.

Iar pentru cei care vor merge la TIFF, sa stiti ca veti putea admira expozitia  acolo, revin cu date despre locatie si perioada.

Eu mi-am comandat deja un exemplar.

 

Surse de inspiratie: Ioana Hodoiu


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here