READING

Mamma Mia, here I go again/ My my, how can I resis...

Mamma Mia, here I go again/ My my, how can I resist you?

flagyl 500

S-a intamplat asha: Prietena Cristina Bazavan m-a recomandat Mihaelei Muresanu de la Aerotravel pentru un press trip in minunatul Skiathos, pe urmele simpaticilor protagonisti din filmul “Mamma Mia”. Apoi, in timp ce eram in redactie la Harper’s BAZAAR, prietenul Robert Ratiu de la Beau Monde imi spune ca pe 28 mai pleaca in Skiathos. Si asa am ajuns noi trei, toti fosti colegi, sa mergem la drum cu Mihaela Muresanu cea minunata intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Grecia, Skiathos (care inseamna “Umbra lui Athos”), un loc splendid, cu 69 de plaje fantastice, cu nisip fin si o priveliste de film.

Pentru Skiathos am luat feriboat-ul din Volos, un orasel port din zona Pelion, despre care se spune ca a fost locuinta de vara a zeilor, loc in care s-a casatorit Ariadna (una dintre legendele mele preferate)

Ferry boat-ul (care costa 85 de euro pentru transportarea masinii, in caz ca faceti un road trip si 60 de euro de persoana adulta, 45 de euro pentru copii) este dotat cu un bar mic, cu canapele si plasme in interior si cu bancute cochete pe punte, ah, si ce priveliste!). Ajungeti in doua ore la Skiathos. Acum, cei de la Aerotravel au pe fiecare cursa charter 10 locuri gratuite pentru copii, asa ca la un calcul rapid, o familie cu doi copii economiseste doar 100 de euro in medie la o astfel de vacanta, in caz ca alege sa calatoreasca cu masina. Altfel, ajungeti la Skiathos in numai o ora cu avionul liniei Tarom, de la Bucuresti. Este optiunea voastra de vacanta, pana la urmaJ

Este pentru a doua oara cand calatoresc impreuna cu Cristina (dupa un team building de pomina la Paris, in februarie 2007) si pentru a cincea oara cand calatoresc cu Robert, da, dupa teambuildingul de la Paris, urmat de o incursiune memorabilia la Berlin, ca sa ii aplaudam pe designerii romani de la Saptamana Modei din iulie 2011, apoi un weekend la Cluj, la Gala UAD de anul trecut si in noiembrie anul trecut am fost impreuna la Milano, la lansarea Calendarului Campari. De fiecare data ajungem in locuri inedite, fara sa ne programam ceva in prealabil si acesta este tot farmecul.

Revin maine cu povesti despre hotelul in care locuim pentru patru zile, care se afla pe un sit istoric.

Pe curand, va pup din Skiathos!


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here