Leaving Las Vegas

colaj pentru noemi si strongbow 3

Leaving Las Vegas inseamna pentru mine acolo unde a inceput totul: in Downtown Las Vegas, pe Fremont Street si apoi pe stradutele care o intersecteaza.

Dupa marea decadere din anii ’70, DTLV (Asa i se mai spune lui Downtown Las Vegas) se bucura deja de vreo trei ani de un facelift tradus prin hub-uri creative, performance houses, ateliere ale artistilor hip sau hub-uri creative, restaurante afaceri de familie vegane sau lacto-vegetariene si un aer de boemie moderna.

Daca ajungeti in DTLV si aveti chef, incercati cele 5 experiente de mai jos:

In front the bookstore 2

  1. The Bookshop – un fel de Anthony Frost al nostru in varianta americana. Aici au loc seri in care se recita poezii si se prezinta carti si piese noi. Tot aici se gasesc pasari realizate din materiale artificiale atat de bine, incat ai senzatia ca sunt adevarate. Patronii librariei militeaza pentru interzicerea uciderii pasarilor pentru impaiere.

Inside bookstore 1

Inside bookstore 3

2. Stitch Factory – este un hub creativ al tinerilor designeri, care isi cos aici colectiile sau pur si simplu vin ca sa socializeze, pentru ca la Stitch au loc unele dintre cele mai cool party-uri din oras. Si tot aici sunt cusute toate materialele – Tee-uri, sepci, in timpul festivalului de muzica “Life is beautiful”. La Stitch am organizat in august trecut Book Cover Tee 7, evenimentul in care i-am implicat pe studentii de la Art Institute pentru beneficiul Animal Organization. Echipa Stitch a fost fantastica.

Stitch Factory   3. Si daca tot am mentionat BCT7, cei de la Vegenation au donat cateringul. Cel mai bun sushi din oras il gasiti aici, o afacere de familie – mama, fiica tata, cu o echipa senzationala. Data viitoare cand ajung in Vegas, la Vegenation vin mai intai.

4. Sa vizitati The Mob Museum – singurul muzeu al mafiei din lume. Se afla chiar in cladirea tribunalului unde s-au jucat unele dintre cele mai grave procese mafiote. Muzeul este o adevarata lectie de istorie a orasului si totodata o fresca gliteratti – filmele care s-au turnat aici, starlete, Howard Hughes & friends si lista glam continua.

5. Sa veniti aici si seara. Sa mergeti pe Fremont si sa va bucurati de luminile orasului. Si apoi sa luati un tur de noapte al Muzeului Neonului. Este o adevarata experienta.

Si, odata ajunsi la hotel, savurati un pahar de cidru Strongbow #cugheata. Da, stiu, ideal e la apusul soarelui, dar uneori exista si exceptii. De exemplu, stiu ca noaptea de Anul Nou ma va prinde ciocnind un pahar de Strongbow Gold Apple cu multa gheata. Sa petreceti frumos, La Multi Ani!

PS: Si nu uitati de contul de Instagram Strongbow, se intampla acolo tot felul de lucruri care de care mai apetisante.

Colaj Strogbow: Silvana Catalinescu

Restul fotografiilor: arhiva personala

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here