READING

The remains of an Urban by Nature secret

The remains of an Urban by Nature secret

deschidere-mare-copy

3 septembrie a fost perfecta pentru Strongbow si prietenii cidrului numarul 1 in lume: soare, multa lume, muzica buna, multe zone special create pentru invitati, unde am revazut prieteni intorsi din marile vacante si unde am stat de vorba la apusul soarelui, savurand un pahar de cidru cu gheata.

deschidere-2

Totul s-a intamplat intr-o locatie special amenajata pentru Golden Hours Appletone by Strongbow iar trupele care au cantat pe scena Golden Hours Appletone Party, introduse de Bogdan Serban, au fost o premiera in Romania: Never Over, Jurjak, Sono si Peter Bjorn and John.

deschidere-mare-3

deschidere-4

#urbanbynature a fost emblema care a dat tonul scenografiei si vibe-ului de la orele 16:00, cand a inceput petrecerea si pana dupa miezul noptii. Chiar a fost cel mai lung apus de soare, urmarit de peste 5000 de prieteni ai cidrului care, dupa parerea mea, a avut cea mai fulminanta ascensiune (Strongbow a fost lansat in mai 2015 si deja a devenit una dintre cele mai darlings bauturi la noi).

apples-2

apples-everywhere

more-than-15-minutes-of-fame

more-than-15-minutes-of-fame

 

urban-by-natureAm testat noi cidruri – Cidrul Mandru (un brand din mere romanesti pe care l-am savurat cu mare placere); Livada Secreta si Blind Pig. Dar recunosc ca preferatul meu ramane Strongbow Golden Apple CiderJ

jurjak

jurjak

Ce ar mai fi de spus despre Golden Hours Appletone party? Mi-a placut mult ca a fost un eveniment deschis publicului, ca toata lumea a fost tratata la fel si abia astept urmatoarea petrecere Strongbow!

party

party-3

party-4

invitatia

final-material

Surse foto: arhiva personala, Ogilvy Romania


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here