READING

La Scoala de Beauty Blogging. Anul doi

La Scoala de Beauty Blogging. Anul doi

Va vine sa credeti sau nu, dar abia ce imi cumparasem sampon si conditioner L’Oréal de la farmacia de langa hotelul Monte Carlo din Las Vegas, ca am venit in camera, mi-am deschis laptopul si am gasit un email cu o stire tare simpatica: inscrierile pentru editia a doua a „Scolii de Beauty Blogging” by L’Oréal Paris. Dupa ce anul trecut au intrat in aceasta campanie 45 de bloggeri, anul acesta scoala isi asteapta “studentii” la inscrieri in perioada 3 octombrie– 10 octombrie. Concursul este pentru toti bloggerii care au blog de cel putin 4 luni si care au publicat articole de beauty pana in momentul inceperii campaniei.

Cum functioneaza concursul? Exista un juriu, format din Cristina Bazavan, Alice Bursuc si Cristian Simonca de la bloguluotrava.ro).

O aplicatie de pe Facebook va va ajuta sa urmariti toate conditiile de participare la concurs. Iar despre concurs, puteti afla mai multe aici: http://on.fb.me/16ZiZeY

Pentru prima proba a concursului tema este: o postare pe blog pe o tema la alegere din urmatoarele:

1.            Makeup & Fashion

2.            Increderea ca definitie a frumusetii (“Pentru ca Meritati”)

3.            Trei link-uri catre trei articole pe teme de beauty publicate pana in momentul inceperii campaniei

Mai trebuie sa va spun si care sunt premiile pentru cei mai buni:

Premiul cel mare: o calatorie la Paris (un weekend pentru doua persoane) + o remodelare profesionista al blogului castigator.

Produse L’Oréal Paris. Intalniri cu membrii juriului in cadrul unui workshop de creative writing, strategie editoriala sau training special cu unul dintre jurati. Workshop-uri cu make-up artistul L’Oréal Paris Alexandru Abagiu.

M-a bucurat mult acest concurs. Pentru cheapest viagra online ca in acest moment urmaresc doar cinci bloguri de beauty si sper din toata inima sa participe in concurs si sa castige toate premiile. Si stiti de ce? Pentru ca pentru mine un blogger de beauty este foarte important. Daca ma convinge sa cumpar un produs si eu sunt multumita, toata lumea are de castigat. Cand este vorba despre ingrijire, un blogger de beauty este un fel de doctor super glam. Care trebuie sa fie cel mai bun, nu?

Ii felicit pe organizatori si abia astept sa inceapa concursul!

Aici este pagina de Facebook unde puteti urmari aceasta competitie care este si desteapta si frumoasa:  https://www.facebook.com/loreal.paris.romania

Surse de inspiratie: http://my-retrospace.blogspot.com, http://www.empire.edu, http://thebeautyschooldropouts.blogspot.com, http://forties-fifties-sixties-love.tumblr.com, L’Oreal Romania

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here