READING

“To Kill a Mockingbird” in varianta Ana-Maria Gal...

“To Kill a Mockingbird” in varianta Ana-Maria Gal

Astazi va prezint coperta Anei-Maria Gal, o tanara extrem de talentata pe care am cunoscut-o anul trecut, la Gala UAD. Ana-Maria isi pregateste masterul in design la Cluj si in paralel isi amenajeaza propriul atelier in Cluj, dar ii puteti cumpara creatiile de la Band of Creators si de la Vestige Cluj-Napoca.

Am invitat-o pe Ana-Maria sa imi raspunda la cateva intrebari pe marginea cartilor si personajelor sale preferate.

Ana Maria Gal

Ana Maria Gal

De ce tocmai aceasta carte?

“To kill a mockingbird” este o carte care m-a impresionat prin felul simplu si realist in care sunt prezentate problemele societatii interbelice americane, vazute prin ochii unui copil. Este o carte despre curaj, acceptare, iubire si inocenta, care se potriveste foarte bine unui proiect ce implica si el multa iubire.”

 

Un top 3 carti preferate

“Mi-e greu sa aleg trei carti preferate, dar voi mentiona: “Sa ucizi o pasare cantatoare” de Harper Lee, “Micul print” de Antoine de Saint-Exupéry si “Clopotul de sticla” de Sylvia Plath.”

 

Cu ce personaj de carte crezi ca semeni?

“In fiecare carte pe care o citesc ajung sa ma atasez si sa indragesc cel putin un personaj, totusi voi opta pentru “le petit prince” pe care cred ca il regasim, intr-o oarecare masura, in fiecare dintre noi.”

 

Cu ce scriitor crezi ca semeni?

“Nu cred ca ma pot asemana cu un scriitor, mi-e mai usor sa ma regasesc in operele sau personajele sale, decat in el ca persoana. Aceasta, de altfel, se intampla oricarui artist, de multe ori iubim sau apreciem creatia fara a avea acelasi sentiment fata de cel care a realizat-o.”

________________________________________________

 

Cele 22 de coperte purtabile intr-o editie de 100 de tricouri pot fi achizitionate de pe http://www.molecule-f.com sectiunea “KISS&TELL”/Vazut.Placut, de la Carturesti, Galateca si in curand si la Libraria de Carte Engleza Anthony Frost si The Place X.

Pretul unui tricou este de 180 de lei.

Profitul  din vanzarea tricourilor  va fi donat centrului de adoptii canine si feline “Iubirrre”, https://www.facebook.com/Iubirrre?fref=ts, un proiect http://red-panda.ro.

 

Le multumesc inca o data partenerilor mei, care au facut posibila o noua editie Book Cover Tee: Sephora Romania, Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs) si Philips.

Book Cover Tee 5 Tees au fost Ironed by Philips PerfectCare.

 

“Book Cover Tee” este cel mai iubit proiect. Este despre povestea  cartilor preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care sunt invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila, de doua ori pe an, vara si iarna.

 

Puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori si de mine pe http://placerileluinoe.ro.

 

Va invit sa urmariti filmul de making of realizat de catre Maria Cirstea in studioul lui Vali Barbulescu intr-o zi ploioasa de vineri, mai exact in 27 iunie, cu o mare parte dintre autori.

Multumesc PERIPATETIC pentru muzica de fundal.

https://www.youtube.com/watch?v=aDiYpPxTeNg&feature=youtu.be

 

 

hashtag: #bookcovertee5foriubirrre

 

 

Pe curand, cu o noua coperta si un nou autor drag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here