READING

Interludes. A must see exhibition

Interludes. A must see exhibition

deschidere mare

Daca se intampla sa ajungeti la Berlin pana in 31 decembrie, mergeti sa vedeti expozitia de fotografie „Interludii” a lui Cornel Brad, vernisata la Galeria Institutului Cultural Roman.

Subiectul expozitiei il reprezinta incursiunea lui Brad in culisele editiei cu numarul 21 a Festivalului George Enescu de la Bucuresti. Acesta i-a fotografiat pe solisti, dirijori, pe instrumentisti si dansatori in pauzele dintre repetitii si concerte, mai ales in culisele salilor de spectacol.

deschidere 2

deschidere 3

Sir Neville Marriner, Marek Janowski, Murray Perahia, Antonio Pappano, Boris Berezovski, Christian Zacharias, Ottavio Dantone, Dimitry Sitkovetsky, James Judd, Semyon Bychkov, Katia & Marielle Labeque, Vladimir Jurowsky, Alexandra Dariescu, Maxim Vengerov, Pinchas Zukerman, Vadim Repin, Boris Brovtsyn, Iosif Prunner, Fazil Say, Elisabeth Kulman, Anita Hartig, Julian Rachlin, Mariss Jansons, Lawrence Foster sau Ioan Hollender – sunt o parte dintre artistii pe care ii veti vedea in ipostaze inedite, surprinsi de camera lui Cornel Brad.

Expozitia de la Berlin a fost realizata de catre Galeria Galateca impreuna cu Institutul Cultural Roman si Galeria ICR Berlin. Curator: Roxana Gibescu.

afis expo

balerina

Evgeny Kissin

Evgeny Kissin

 

Ioan Hollender

Ioan Hollender

 

Vladimir Jurowski

Vladimir Jurowski

 

Gasiti si aici info despre expozitia care poate fi vizitata in zilele de marti-vineri, intre orele 14:00 – 18:00.

Interludii de Cornel Brad

Fotografiile din expozitie se regasesc si in albumul lansat la Galeria Galateca Bucuresti in vara anului trecut, in colectia Iglooart (Editura Igloo Media). Iata un cadou inedit de sarbatori.

Fotografiile lui Cornel imi amintesc cu mare placere de cele ale lui Simon Annand, cu portrete de actori (in cabine sau in culise), adunate in albumul “The Half”.

Eu imi voi cumpara si albumul lui Brad. Si, pentru ca ne cunoastem, m-a anuntat ca are programata in paralel o expozitie si la Viena, din 15 decembrie.

Cornel Brad este bucurestean (si avem cativa prieteni comuni). A lucrat ca librar, ca editor si ca manager de proiecte de protectia mediului. In ultimii ani s-a dedicat fotografiei si mie imi place mult abordarea sa.

Imi place fotografia si am norocul sa ii si cunosc pe cativa dintre fotografii romani preferati: Cornel Lazia, Cosmin Bumbut, Cristian Crisbasan, sunt numai cativa dintre ei. Si Cornel Brad, da. Aici este galeria expozitiei lui Brad, cu fotografii care pot fi achizitionate. Bucurati-va, aveti si de ce. Desi nu am ajuns la Enescu, parca am fost acolo.

final material

final 2

Surse foto: Galateca, Cornel Brad

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here