Hello, Samsung GALAXY Gear!

In urma cu cateva seri am ratat unul dintre evenimentele cool ale acestui final de an: lansarea unui gadget pe care abia astept sa il asortez cu tinutele mele sporty! Este vorba despre Samsung GALAXY Gear, lansat de prietenele mele de la  Molecule F la EVA-design romanesc. Ceasul este prelungirea GALAXY Note 3 si se adreseaza mai multor personaje pe care le intalnim in marele oras: tipul urban, office, casual, clubbing, smart casual, urban glam.

Cu aceasta jucarie pe care as vedea-o la mana unei fete Bond pot fi primite notificari la cele mai recente mesaje, apeluri telefonice si e-mail-uri. Prin intermediul functiei S Voice si a difuzorului incorporat in noul GALAXY Gear, utilizatorii aflati mereu in miscare pot realiza apeluri hands-free, pastrand in acelasi timp device-ul conectat. Iar camera de 1,9 megapixeli ajuta la realizarea rapida a fotografiilor si a clipurilor video, chiar si atunci cand vrei sa surprinzi un moment din miscare. Functia Find My Device oferita de GALAXY Gear este utila pentru aflarea locului in care ti-ai lasat telefonul.

Timp de o saptamana GALAXY Note si GALAXY Gear vor locui la Eva – Design romanesc si vor fi accesoriile principale ale pieselor create de designerii romani preferati din acest spatiu in care ma simt in elementul meu de fiecare data.

Surse de inspiratie foto: Molecule-F


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here