READING

“Girl in a Hyacinth Blue” cu Diana Florina Cosmin...

“Girl in a Hyacinth Blue” cu Diana Florina Cosmin

Diana Florina Cosmin

Diana Florina Cosmin

Astazi este randul unei carti pe care am comandat-o deja de pe Amazon, “Girl in a Hyacinth Blue” a lui Susan Vreeland, cu o coperta gandita de Diana Florina Cosmin de la Forbes si fotografiata de Roro Serban.

Pe Diana am cunoscut-o in noiembrie 2011, in biroul creativ al prietenelor Cristina Pop si Lili Misaila de la Antz care au gandit conceptul de promovare a cartii sale, “Povestile unei inimi”. Povestea intalnirii noastre o puteti citi aici:

http://placerileluinoe.ro/cum-am-cunoscut-o-pe-diana-florina-cosmin/

Iar aici este povestea copertii Dianei Florina Cosmin:

http://www.forbes.ro/Forbeslife-se-alatura-proiectului-book-cover-tee-al-lui-noemi-revnic_0_7123.html

Draga mea Diana, sa zambesti mereu la fel de frumos si abia astept o noua carte de povesti!

Asa cum stiti deja, “Book Cover Tee”, proiectul meu de suflet a ajuns la cea de-a doua serie (dupa primul capitol, lansat in iulie 2012, “pilotul”). Este un proiect Placerile lui Noe & 109 & prieteni apropiati, invitati sa creeze coperta cartii preferate.

Cele 100 de tricouri viagra online without prescription (cu modele de fata & baiat) pot fi achizitionate de la Libraria de carte engleza Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store.

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate si in trecut: Henkel Romania, cu al sau www.atelierperwoll.ro/, si Stella Artois, cu www.stellaartois.ro (Club des Connaisseurs).

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata “Centrului de Adoptii Iubirrre” (http://www.facebook.com/Iubirrre).

Foto: Oltin Dogaru

Pe maine, cu cartea purtabila “Notre Dame de Paris” (Victor Hugo) in viziunea Laurei Calin de la V for Vintage.

 

 

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here