Final de olimpiada cu Agnes Keszeg

Peste cateva ore se va incheia Olimpiada de la Londra si am facut o scurta lista cu memoriile mele din ultimele saptamani sportive.  Voi ramane cu amintirea uneia dintre cele mai frumoase gale de deschidere a Jocurilor Olimpice, cu momentele in care i-am urmarit pe sportivii romani care se intorc acasa cu 9 medalii pentru care au muncit din greu; cu povestile prietenilor mei care au fost la Londra in aceasta perioada, cu colectia PATZAIKIN creata special pentru delegatia romana iar o parte din piese pot fi cumparate din pop-up store-ul din Baneasa Shopping City pana in data de 2 septembrie.

Am lasat la urma cartile postale de inspiratie olimpica ale lui Agnes Keszeg, o tanara incantatoare pe care am avut ocazia sa o cunosc in aceasta vara la Cluj (la Gala UAD). In ultimii doi ani am cumparat cadou carti postale, esarfe si papusi create de Keszeg de pe site-ul Molecule-F si de la The Place Concept Store si am citit materiale elogioase despre artista in revistele glossy sau de business din Romania.

gnes mi-a facut o surpriza minunata acum o saptamana, cand mi-a trimis pe adresa  redactiei Harper’s BAZAAR seria completa de carti postale olimpice, alaturi de cele cu pasari (cea mai recenta colectie).

Draga Agnes, ai din partea mea aurul olimpic la categoriile inventivitate si talent si abia astept sa vad ce mai pregatesti pentru aceasta toamna!

Pentru amatorii de spectacol, in seara aceasta, incepand cu orele 23:00, TVR va transmite ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Sa ne vedem sanatosi in 2016, la Rio.

Puteti cumpara cartolinele postale olimpice ale lui Agnes Keszeg, impreuna cu cele mai recente creatii ale sale de pe site-ul deja bine cunoscut http://www.molecule-f.com/.

Surse: http://www.keszegagnes.com/, http://keszegagnes.blogspot.ro/, http://www.molecule-f.com/, http://www.patzaikin.com/


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here