READING

Evenimente la care nu am ajuns, dar am auzit ca au...

Evenimente la care nu am ajuns, dar am auzit ca au fost foarte reusite

Ca niciodata, luna iulie a debutat cu multe evenimente. Din pacate nu am reusit sa ajung la toate, dar voi mentiona aici trei dintre cele despre care am auzit numai cuvinte frumoase.

Comunitatea femeilor senzationale de la 121.ro, (Daniela Kammrath si Iohanna Purdea), impreuna cu Ana Maria Morodan de la highstreetcardigans.com au initiat un eveniment chic intr-o dupa amiaza de inceput de iulie, cu tema “Put your hat on”. Kristina Dragomir a venit cu palariile, invitatele au probat de zor si s-au fotografiat, iar totul s-a intamplat in decorul de picnic de la Roaba de Cultura din Herastrau. Sper sa repete aceste intalniri, ca sa pot participa si eu data viitoare.

Cina Peroni de la Clubul Cortina din Corbeanca, cu redactori sefi de la reviste glossy, bloggeri si vedete. Din ce am auzit de la prietenii care au participat si din ce vad din fotografii nu pot decat sa felicit echipa de PR de la The Practice pentru organizare. Bra-vo!

Cina Peroni

Evenimentul Blenditude de la Gaia Boutuque Club, organizat de Madalina Dorobantu, Laura Belecciu, Aprilia Ivanescu & echipa, cu sprijinul PR-istic Eventures. Recunoasteti personajele, nu mai au nevoie de vreo prezentare. Mi-a placut mult maniera in care au fost fotografiati invitatii. Toata lumea a iesit impecabil in fotografii. Splendid!

Fotografii: 121.ro, Eventures si The Practice

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here