READING

Elefantii lui Kristin Davis si lalelele lui Charlo...

Elefantii lui Kristin Davis si lalelele lui Charlotte

Kristin Davis in Red magazine

un wallpaper very, very Charlotte

Kristin Davis implineste astazi 47 de ani. Desi a jucat in multe filme, pentru mine Davis este Charlotte York Goldenblatt cea ,,sweet American girl’’ din Sex & The City. Charlotte care are un job perfect intr-o galerie de arta ( pana cand se va ocupa exclusiv de copiii sai) si care locuieste numai in apartamente superbe, de a caror decorare se ocupa personal. Astazi o sa-mi cumpar un brat de lalele rosii. Cred ca o sa rearanjez si cateva piese de mobilier din salon si ma voi delecta cu primele doua sezoane din serialul meu preferat.

Pe site-ul oficial al actritei http://officialkristindavis.com/ veti descoperi cat de activa social este aceasta. Davis a initiat o campanie de salvare a puilor de elefant, care se bucura de un succes fantastic. Anul trecut in vara, actrita a avut o idee geniala: si-a invitat prietenele pasionate de pantofi la lansarea precolectiei Louboutin din buticul acestuia din West Hollywood. Intr-o pauza de shopping, aceasta a povestit despre munca sa alaturi de  David Sheldrick Wildlife Trust, care salveaza elefantii din Kenya. A fost atat de convingatoare, incat la finalul evenimentului, fiecare a plecat acasa cu multe perechi de stilettos si cu cate un baby elefant adoptat.

Kristin Davis si elefantii sai kenyeni

 

Sursa: http://sheldrick.officialkristindavis.com

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here