Dogs Day

Am citit pe mai multe site-uri de aniversari ca astazi este Ziua Internationala a Cateilor.

Clint si Shlomo, aproape 2 ani

Clint si Shlomo, aproape 2 ani

Asa ca ma grabesc sa le urez la multi ani celor doi baieti patrupezi ai mei, Clint & Shlomo si sa urc in albumul meu cateva fotografii cu soricari faimosi.

Adrian Telespan si Geta Von Teckel

Adrian Telespan si Geta Von Teckel

Incep cu Geta Von Teckel, pe care o si cunosc de pe vremea cand era mai tanara, fiica lui Marius David si a lui Adrian Telespan (da, Telespan, autorul best seller-ului “Cimitirul”).

Adele si Louie

Adele si Louie

Apoi o avem pe Adele cu al sau Louie.

Andy Warhol si Archie

Andy Warhol si Archie

Urmeaza apoi Andy Warhol si Archie (nu am gasit o fotografie cu cel de-al doilea soricar, Amos).

Si pe David Hockney si Stanley, surprinsi in anul 1989 in Los Angeles de catre artistul canadian Ray Charles White.

Si fotografia cu Hockney si Stanley si Boogie, cu lucrarile sale din seria “Dog Days” in fundal. In deschiderea albumului.

Lizuca si Patrocle

Lizuca si Patrocle

Sa nu il uit pe Patrocle cel minunat, cainele Lizucai din “Dumbrava minunata”, una dintre cartile copilariei mele, scrisa de Mihail Sadoveanu.

Lady Brooke Astor, mare iubitoare de soricari.

Picasso si Lump

Picasso si Lump

Si Pablo Picasso, cu Lump cel rasfatat.

Alintati-va cateii, si nu numai astazi, sa ii respectati si sa va bucurati de ei. La multi ani sanatosi si frumosi! Iar pentru cei care se gandesc sa isi ia un caine, vizitati inainte un centru de adoptii. Si acolo gasiti pui. Sau caini ceva mai mari, capabili sa ofere multa, multa iubire.

 

Surse de inspiratie foto: Adrian Telespan Facebook, http://upmostimpawtance.files.wordpress.com, http://dachshundlove.blogspot.ro, http://www.artnet.com, http://paintlater.wordpress.com, http://www.nydailynews.com, http://www.n24plus.ro

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here