READING

Cum le-am cunoscut pe Cristina Pop si Lili Misaila

Cum le-am cunoscut pe Cristina Pop si Lili Misaila

De data aceasta nu pot sa scriu despre fiecare in parte, pentru ca Cristina Pop ( Dodo) si Lili Misaila sunt ,,furnicile’’ de la Antz Communication, primul si cel mai tare laborator de cool hunting din Romania. Le-am cunoscut pe ,,fetitze’’ ( asa li se mai spune) in vara lui 2006, asta dupa ce auzisem o multime de povesti despre ele de la Alice Ignatiadis ( sora lui Lili, despre care voi scrie in curand), care la acea vreme facea rubrica de cool din revista Tabu. Dodo si Lili aveau un birou-salon de primire pe strada Toamnei. M-am asezat la masa imeeensa, pe care erau aranjate intr-un deranj estetic extraordinar carti, albume, carioci colorate, oje, diademe, o tava cu prajituri si un bol imens cu fructe. Fetele au servit ceai rece dintr-un decantor superb.

Lili chic, intr-o fotografie din revista Tabu ( 2007)

La televizor canta ,,pe acoperis’’ Neli Furtado in tandem cu Timba Land, Say it right si i-am spus lui Lili ca Neli seamana cu ea. Cristina avea sia tunci, ca acum, o tunsoare anii ’80, cu parul blond platinat care ii venea o minune.

Lili Misaila si Cristina Pop in biroul cel vesel, fotografiate pentru Forbes Life ( un material al Dianei Florina Cosmin).

Am tinut legatura cu Dodo & Lili in toti acesti ani. De fiecare data cand aveau cate un proiect cool ma sunau si ma invitau ca sa particip. Asa am ajuns, impreuna cu prietenul si vecinul meu Tiberiu Capudean ( Tibishor mereu Surprinzator) ca sa aparem intr-o editie a emisiunii Iubiri mondene de la Euforia ( pe cand fetitele se mutasera cu biroul in zona Rosetti), apoi am fost la o inregistrare pentru show-l Next Diva, in toamna lui 2010.

Dodo ( Cristina Pop) transformata in Margareta Paslaru in proiectul Eroi de ieri si de astazi pentru Eroiii Romaniei Chic.

Anul trecut in vara, la un frappé pe terasa de la Reader’s Cafe, Dodo si Lili mi-au povestit despre proiectul Eroii Romaniei Chic (http://www.eroiiromanieichic.ro/) la care incepusera sa lucreze iar in luna decembrie am participat la o sesiune foto incantatoare, in care cativa prieteni ai fetelor au fost invitati sa se transforme in eroi romani mai mult sau mai putin celebri. A fost prima parte a acestui proiect minunat, pentru ca el continua si abia astept sa vad pe cine vor mai transforma si in cine. La finalul lui 2011, furnicile au mai lansat un site, tot cu protagonisti romani, 1000 de sfaturi, http://www.1000desfaturi.ro/, pe care il citesc cu acceasi incantare si cu multe share-uri pe pagina de facebook.

Lili Misaila transformata in Renee Perle in cadrul proiectului cu eroi chic.

Tot la finalul anului trecut Dodo si Lili mi-au propus ca sa lucram impreuna pe anumite proiecte si cum suntem acum ,,vecine”’ – fetele s-au mutat pe incantatoarea Strada Roma – am acceptat imediat. Unul dintre proiectele noastre a fost incantator, cel de idei pentru lansarea cartii unei prietene dragi, Diana Florina Cosmin ( Redactorul sef de la Forbes Life), cartea Povestile unei inimi. Si au mai fost idei, pentru promovarea hip a filmului Tatal Fantoma, al lui Lucian Georgescu, cu Mihaela Sirbu, Marcel Iures, Mariana Mihut, Victor Rebengiuc, Valer Delakeza. Ideile au fost adunate in noul birou care este la fel de efervescent ca si primul. Imaginati-va un etaj al unei case vechi, decorat fermecator, ca de obicei. Masa cea maaaare le-a insotit si aici, la fel de incarcata de bunatati caleidoscopice.

Dodo si Lili in materialul din suplimentul business al revistei Harper's BAZAAR Romania

Atunci cand Ioana Chira, editorul coordonator de la Harper’s BAZAAR pregatea dosarul din suplimentul de business al editiei de martie-aprilie, mi-a propus sa le iau un interviu fetitelor, avand in vedere ca ne cunoastem deja de 6 ani. Cu aceasta ocazie am aflat multe lucruri pe care nu le stiam despre ele. Daca v-am facut curiosi si daca nu ati citit inca materialul, intrati pe site-ul cel cool al furnicilor, http://www.antz.ro/ sau cumparati revista Harper’s BAZAAR repede, pentru ca luni se va retrage de pe piata ca sa-i faca loc editie de mai-iunie. Si vizitati-le pe furnici pe site-urile Eroii Romaniei Chic & 1000 de sfaturi, sunt niste gazde fantastice. Mai cool de atat chiar nu se poate! A, si deja am trecut printr-o multime de intamplari funny, de care sper sa ne aducem aminte si peste vreo 50 de ani ( ca am hotarat ca vrem sa traim mult si bine).

zp8497586rq

People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
follow me over here