READING

3 women. 3 blogs. 3 stories.

3 women. 3 blogs. 3 stories.

deschidere mare, Diana

Prietenii mei foarte apropiati rad de mine atunci cand le povestesc despre xcel-ul meu cu subiectele pe care urmeaza sa le abordez pe blog. Am aniversarile – diverse momente din istoria filmului, a muzicii, a teatrului – toate importante pentru mine; apoi sunt diverse evenimente foarte actuale, care imi schimba putin ordinea din tabelul inceput in februarie 2012. Si mai este luna martie, pe care o dedic in mare parte unor femei care ma misca si ma inspira.

Am scris despre multe femei alaturi de care am facut proiecte memorabile, am scris despre femeile din familia mea (si o voi mai face), despre prietenele mele, foste colege. Toate sunt in sertarele memoriei mele.

Astazi scriu despre trei ladies care si-au lansat blogurile in anul ce tocmai a trecut.

O sa vi le prezint (desi sunt sigura ca le stiti) in ordinea alfabetica a prenumelor. Multe dintre ele nu sunt foarte cunoscute, dar fac niste lucruri senzationale si au niste suflete mari, mari, mari de tot.

Diana Florina Cosmin

Diana Florina Cosmin

 

Diana Florina Cosmin, redactor-sef Forbes Life si Up, scriitoare si autoarea blogului Fine Society. Pe Diana am cunoscut-o in pragul lansarii cartii sale, “Povestile unei inimi”, in iarna anului 2011. A fost prietenie de la prima intalnire, in biroul fetelor de la Antz si ulterior ne-am format tabieturile intalnirilor la Readers Café sau la Hilton.

Diana 3

diana 4

Diana-poza-preferata2

 

Diana a facut o coperta pentru Book Cover Tee in primavara lui 2013 (editia cu numarul 2 a proiectului) si este unul dintre cei mai buni companioni de discutii intelectuale. Este maritata cu Edi Margelatu, care intre timp mi-a devenit stomatolog (si este al naibii de bun) si scrie cu o usurinta formidabila. Pe Diana Florina Cosmin am vazut-o furioasa doar pe Facebook. Daca o vezi in carne si oase, zici ca e desprinsa din romanele lui Thomas Hardy.

Laura Belecciu

Laura Belecciu

 

Apoi este Laura Belecciu, Moldoveanca Hai-hui pe care am cunoscut-o la brunch-ul Tabu din noiembrie 2008, dupa ce Ioana Ulmeanu a scris un material memorabil despre modelele made in Romania la diverse varste. Apoi Laura a avut o emisiune impreuna cu Dragos Bucurenci, pe TVR si m-a vizitat ca sa ii povestesc despre Hanukkah (cred ca era prin 2009) si apoi am colaborat in proiectul cu buticul efemer I.D. Sarrieri de la Gaia, mi-a facut coperta Book Cover Tee in vara lui 2014 iar acum ma invita la evenimentele sale cool de la 2 Active PR.

Laura Belecciu 2

Laura Belecciu in Tabu, noiembrie 2008

Laura Belecciu si Whisky, Book Cover Tee vara lui 2014

Laura Belecciu si Whisky, Book Cover Tee vara lui 2014

 

 

 

Laura zambeste. Mereu. Nu stiu cum face cand e suparata, dar eu pe Laura o stiu numai vesela si hai-hui in lumea ei si a copiilor sai patrupezi. Iar pentru implicarea sa din toamna trecuta, dupa Colectiv, Laura a devenit una dintre eroinele mele.

Oana Botezatu

Oana Botezatu

 

Iar acum urmeaza o alta eroina Colectiv, Oana Botezatu, pe care o cunosc din vara lui 2010, cand am intrat in familia ex Sanoma Hearst, actuala Burda. Oana este redactor la Marie Claire si acum vreo doi ani si-a lansat brandul Cup & Candle, o idee minunata – ea si sotul sau fac lumanari din ceara naturala si le toarna in cesti de ceai gasite prin diverse magazine antique. In vara anului trecut Oana si-a lansat si blogul si s-a pus pe scris constant.

Asa cum pentru fiecare prietena de-a mea sau amica buna am in memorie o anumita imagine (voi mai scrie despre asta), pe Oana o sa mi-o aduc aminte mereu asa: o noapte de noiembrie, Piata Victoriei, cu Bebe David in brate, cu ochii rosii de oboseala, scandand in multime.

Oana Botezatu 2

Cup & Candle, brandul Oanei Botezatu

Cup & Candle, brandul Oanei Botezatu

 

Oana Botezatu si Bebe David

Oana Botezatu si Bebe David

 

Fete dragi, sa fiti mereu asa, misto, puternice si cand o sa va treaca prin minte ca ati obosit si nu mai puteti, uitati repede. Sunteti niste super femei.

 

Surse foto: http://www.alestde.paris, http://ivisit.ro, http://oanabotezatu.ro, http://www.cupcandle.ro, http://lauralazardream.blogspot.ro, http://www.puterea.ro, http://walking-on-letters.blogspot.ro, http://www.dianaflorinacosmin.ro, http://finesociety.ro

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here