READING

Cum l-am cunoscut pe Razvan Firea

Cum l-am cunoscut pe Razvan Firea

Pe Razvan Firea l-am cunoscut in luna noiembrie a anului 2010. Tocmai imi incepusem colaborarea cu The Place Concept Store si deja lucram la primul eveniment, micul dejun cu presa glossy din Romania, chiar inainte de Craciun. M-a surprins gandirea matura a lui Razvan, la cei 21 de ani abia impliniti si dorinta sa de a face totul perfect, aproape de obsesie. Am facut impreuna peste 20 de evenimente pana in prezent si vor mai urma…

Recunosc ca sunt norocoasa, in fiecare loc in care am lucrat pana acum am avut norocul de a lucra in echipa cu oameni minunati, iar echipa de la The Place este una dintre preferatele mele, recunosc. Fiecare coleg de aici are ceva aparte si evident ca Razvan este specialistul in tot ce tine de partea estetica a magazinului, a vitrinelor elaborate, are niste idei grozave si lucram excelent impreuna.

Razvan Firea si-a lansat aseara colectia prespring 2013, inspirata de mama sa, (Carmen Firea, pe care am cunoscut-o anul trecut si este o superba, asa cum puteti observa in imaginile de mai jos) si de cele doua Edie Bouvier, personajele principale ale documentarului din anul 1975 si ulterior ale filmului “Grey Gardens”, cu Jessica Lange si Drew cheap cialis Barrymore in rolurile principale. Sunt subiectiva, da, dar ce pot sa spun este ca imi place la nebunie aceasta colectie si am devenit clienta lui Razvan inca de anul trecut, cand a lansat linia Le Petit Indigent si port piesele achizitionate cu cea mai mare bucurie si mandrie.

Colectiile lui Razvan Firea pot fi admirate si cumparate de la The Place Concept Store si de pe

http://www.molecule-f.com/le-petit-indigent/

Albumul meu cu Razvan Firea, de la evenimente, cu prieteni & invitati

Sa cititi cea mai recenta editie Forbes, este si Razvan Firea acolo, intr-un material excelent scris la care au contribuit prietenele talentate si vizionare de la Antz Communications / Eroiiromanieichic/1000desfaturi.ro.

 

Ii urez lui Razvan Firea mult succes, inspiratie infinita si la multi ani frumosi (ca tot a fost ziua lui pe 16 noiembrie).

Surse de inspiratie: arhiva The Place, arhiva personala, albume Facebook

 

 


People, Places, Projects, Plans, Special moments, all connected in my journal of memoires. My memoirs, seeking for the good times lived by me & by the others. I believe in gentle hood and in nomad thinking. I believe in the progress of humankind and hope this will happen during my lifetime. Welcome aboard!

RELATED POST

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM
follow me over here